aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτέλνουν Σπιρόφσκι στην Ανόρθωση, αλλά ο Κετσπάγια τον διέγραψε

Στέλνουν Σπιρόφσκι στην Ανόρθωση, αλλά ο Κετσπάγια τον διέγραψε

Σενάριο μετεγγραφής του Στεφάν Σπιρόφσκι στην Ανόρθωση προκύψει σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ekipa.mk, η οποία κάνει αναφορά σε μετεγγραφικά νέα ποδοσφαιριστών από τα Σκόπια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην άσος της ΑΕΚ είναι ελεύθερος μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Μαριούπολη και πλέον βρίσκεται στην Κύπρο όπου περιμένει «γάμο» με την Ανόρθωση.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν πως δεν προκύπτει ενδιαφέρον της «Κυρίας» για απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα κινηθεί για απόκτηση ενός μέσου και μάλιστα ο Σπιρόφσκι απασχόλησε για ένα διάστημα την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων, όμως στην πορεία το όνομά του διαγράφηκε από τη μετεγραφική λίστα.

Το βράδυ της Κυριακής θα αφιχθεί στην Κύπρο ο Ούγγρος επιθετικός, Σόμα Νόβοτνι, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο έως το Μάιο του 2023, ενώ η Μπόχουμ θα έχει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή από την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ