aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτανόγεβιτς: «Δεν σκέφτομαι την Ανόρθωση»

Στανόγεβιτς: «Δεν σκέφτομαι την Ανόρθωση»

Δεν θέλησε να μιλήσει για την Ανόρθωση ο προπονητής της Παρτιζάν Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, την οποία οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Πέμπτη για το Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Σέρβος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Ραντνίτσκι 1923 και ξεκαθάρισε ότι είναι επικεντρωμένος στο αυριανό ματς.

Όσα δήλωσε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς:

«Ξέρετε τον τρόπο σκέψης μου, κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι νέος στο πρωτάθλημα, αλλά έχει παράδοση. Δεν σκέφτομαι τον αγώνα της Πέμπτης με την Ανόρθωση. Προετοιμάζομαι για το αυριανό ματς που είναι πιο σημαντικό, μέχρι το επόμενο.

Παίζουμε καλά σε κάθε παιχνίδι και οι αντίπαλοι μας είτε το θέλουν είτε όχι πρέπει να μας σέβονται. Είμαστε πάντα προσεχτικοί, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αύριο είμαστε το φαβορί και πρέπει να νικήσουμε, διότι οτιδήποτε πέραν της νίκης θα είναι αποτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ