aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτα υπόψη ο 21χρονος Αριστοτέλους

Στα υπόψη ο 21χρονος Αριστοτέλους

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Πάμπος Αριστοτέλους φαίνεται να είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Ανόρθωση για ενίσχυση από την εγχώρια αγορά. Ο 21χρονος μέσος αγωνίζεται στην ΠΑΕΕΚ εδώ και αρκετά χρόνια. Στη σεζόν που έληξε, είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Κερύνειας.

Δημοσίευμα στην Ελλάδα «στέλνει» τον Σταύρο Τσουκαλά (αριστερά στη φωτό) στην Ανόρθωση. Ο 28χρονος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, όμως η ομάδα του επιδιώκει να τον πουλήσει.

Από εκεί και πέρα, μετά το δημοσίευμα στην Ελλάδα που αναφέρει πως ο Ελλαδίτης Σταύρος Τσουκαλάς είναι στο στόχαστρο της Ανόρθωσης, όπως ενημερωθήκαμε, στη φάση που βρίσκεται ο σύλλογος δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να αγοράσει οποιονδήποτε παίκτη.

Έτσι, το να η διοίκηση βάλει το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει τον Τσουκαλά φαντάζει απίθανο. Ο Ελλαδίτης μέσος μετρά τέσσερα χρόνια στον ΠΑΣ, με 123 συμμετοχές και 12 γκολ. Για την ώρα ο Τσουκαλάς δεν απασχολεί τον Αλβέρτο Μπενίτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ