aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Στα… τάρταρα αν δεν πήγαιναν καλά Ομόνοια και Ανόρθωση»

«Στα… τάρταρα αν δεν πήγαιναν καλά Ομόνοια και Ανόρθωση»

Στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών του αναφορών, ο εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο πολύκροτο θέμα με την κάρτα οπαδού και τη θέση της διοίκησης των γαλαζοκίτρινων ενάντια σε αυτήν.

«Να πούμε ότι δεν υπήρξε κάποια συνεννόηση με την ΑΕΛ, αλλά επειδή είμαστε μια ομάδα που ανακινήσαμε αρκετές φορές το θέμα, το κάναμε ξανά καθώς βλέπουμε ότι αν δεν ασχοληθούμε εμείς δεν ασχολείται κανείς άλλος. Εμείς ζητάμε ανακίνηση αυτής της συζήτησης. Από τον τέως Υπουργό και την Βουλή κρίθηκε ότι υπάρχει θέμα και πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και βλέπουμε ότι τώρα αυτό ξεχάστηκε», είπε αρχικά μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, και πρόσθεσε:

«Μέχρι και τις τελευταίες μέρες πριν κλείσει η Βουλή για διακοπές γίνονταν συζητήσεις. Πέρασε σχεδόν μισός χρόνος και δεν υπήρξε ούτε μια αναφορά. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν υπάρχει πραγματική αντίληψη του προβλήματος. Λυπάμαι να αναγνωρίσω ότι τα επιχειρήματα που παρουσιάζει ο Υπουργός και η ανάλυση των αριθμών, δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Όταν ένας Υπουργός αναφέρει ωςεπιχείρημα ότι ο μέσος όρος ανά αγώνα δείχνει μικρότερη μείωση και δεν αντιλαμβάνεται ότι σε ένα παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να πάνε 7-8 χιλιάδες και σε ένα παιχνίδια της Δόξας 100 άτομα, δεν μπορεί να βγει μέσος όρος».

«Δεν γίνεται να μπαίνει ένα τέτοιο επιχείρημα από τη στιγμή που υπήρξε μια μείωση 180 χιλιάδων εισιτηρίων μέσα στην 10ετία, μέχρι το 2017-2018. Δεν είναι η κάρτα φιλάθλου το πρόβλημα, είναι ξεκάθαρο. Όταν σε μια χρονιά χάνουμε άλλες 150 χιλιάδες πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι διαφορετικό έγινε για να πάμε σε 10 χρόνια πλην 180 χιλιάδες και σε έναν χρόνο πλην 150 χιλιάδες», πρόσθεσε με έντονο ύφος.

Και υπογράμμισε ακολούθως: «Είναι θέμα αντίληψης. Είναι λες και υπάρχει ένα δάσος που ήταν γεμάτο, είχε τα προβλήματα του, έρχεται μια πυρκαγιά, καίει το δάσος και από ‘κει και πέρα αντί να προχωρήσουμε σε μια σωστή αναδάσωση, απλά αφήνουμε το δάσος να μεγαλώσει ξανά από μόνο του. Ξέρουμε ότι μπορεί και να γίνει, μπορεί όμως και όχι».

Καταληκτικά για το θέμα αυτό τόνισε στο πώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στο εξής: «Δεν υπήρξε ποτέ κοινό μέτωπο στο θέμα αυτό. Ο Υπουργός μας λέει ότι ο κόσμος των ομάδων που δεν επιθυμούν την απόσυρση της κάρτας φιλάθλου αύξησαν τον κόσμο τους. Και εμείς λέμε ότι είναι θέμα δίψας για διάκριση. Αν δε πήγαινε καλά η Ανόρθωση και η Ομόνοια θα ήμασταν στα τάρταρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ