aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτα επόμενα 24ωρα η ανακοίνωση

Στα επόμενα 24ωρα η ανακοίνωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης και παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει προκύψει άλλη ανακοίνωση, πέρα από αυτήν της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού Μίλαν Σάβιτς, το «τρέξιμο» συνεχίζεται. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο έχει ήδη προσεγγίσει και μιλήσει με πολλούς ποδοσφαιριστές, ενώ είναι σε καθημερινή επαφή και με τον Αντόνιο Πούτσε για τα μετεγγραφικά θέματα.

Οι δύο Ισπανοί ανταλλάζουν απόψεις και συζητούν τα πάντα, έχοντας στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα, η οποία παρά το μισθολόγιο των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Ένα θέμα το οποίο απασχολεί έντονα τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Ιράκλι Μαϊσουράντζε. Ο Χρήστος Πουλλαΐδης προ ημερών είχε δώσει εντολή στον Μπενίτο για να προσεγγίσει ξανά τον ποδοσφαιριστή και να συζητήσουν το ενδεχόμενο υπογραφής ενός νέου συμβολαίου. Μέχρι χθες τουλάχιστον, από πλευράς Ανόρθωσης δεν στάλθηκε καμία νέα πρόταση στον Γεωργιανό.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι διατεθειμένη να περιμένει για ακόμη μερικές μέρες την «Κυρία», στην οποία δίνει προτεραιότητα ο ποδοσφαιριστής, αν και έχει προσεγγιστεί κι από άλλες ομάδες, εντός και εκτός Κύπρου. Εκτιμάται ότι από βδομάδας το θέμα θα «κλείσει» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Στα μετεγγραφικά, ο Μπενίτο κοιτάζει και νεαρούς ποδοσφαιριστές εντός Κύπρου. Προτεραιότητα για τον ίδιο όμως είναι να φέρει παίκτες τους οποίους γνωρίζει καλά και πιστεύει ότι μπορούν να ισχυροποιήσουν την Ανόρθωση. Λέγεται ότι στα επόμενα 24ωρα η «Κυρία» θα είναι σε θέση να ανακοινώσει άλλον ένα ποδοσφαιριστή. Ο Μπενίτο θέλει να κάνει αθόρυβες κινήσεις και προσεκτικές επιλογές.

Σχετικά με τα διοικητικά, μέχρι χθες δεν προέκυψε νεότερο. Στις 22 και 27 του μήνα είναι προγραμματισμένες οι Γενικές Συνελεύσεις της εταιρείας και του σωματείου αντίστοιχα και εκεί θα κριθούν πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ