aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτα χέρια του Αθλητικού Δικαστή τα πρακτικά και οι επιστολές των γιατρών

Στα χέρια του Αθλητικού Δικαστή τα πρακτικά και οι επιστολές των γιατρών

Μπαίνουν σιγά-σιγά τα πράγματα σε μια σειρά, λίγες ώρες πριν ο Αθλητικός Δικαστής εξετάσει την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους της αναμέτρησης με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο.

Διαβάστε επίσης: Yπόθεση Ουζόχο: Ο «κανιβαλισμός» στο μεγαλείο του

Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης έχει στα χέρια του τα πρακτικά της συνεδρίας του ΚΟΑ στα οποία καταγράφεται το σκεπτικό της απόφασης της ακύρωσης του δελτίου του ποδοσφαιριστή, ενώ έχει πάρει και σχετικές επιστολές από τους τρεις γιατρούς του ΑΣΥΑ που μετά από σχετική εισήγησή τους ακυρώθηκε το Δελτίο Υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Η… κουτσή Μαρία τι λέει για τον Ουζόχο;

Ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει λοιπόν όλα τα δεδομένα που έχει ενώπιον του, αφού προηγουμένως αγορεύσουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών. Το «κλειδί»  στην όλη υπόθεση είναι η ερμηνεία της ακύρωσης του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή, δηλαδή αν δηλαδή ακυρώθηκε από το Σάββατο 9/2 και εντεύθεν ή εξ αρχής.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Σημείο κλειδί οι γραφολογικές εξετάσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ