aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτα 3.500.000 ευρώ η χρηματιστηριακή αξία του Λαΐφη (πληροφορίες)

Στα 3.500.000 ευρώ η χρηματιστηριακή αξία του Λαΐφη (πληροφορίες)

Σε ρεπορτάζ του στο «Goal» Ελλάδας, ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες για το μέλλον του Κωνσταντίνου Λαΐφη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του συναδέλφου:

«Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που είχαμε από Βέλγιο μεριά, πάμε για ανατροπή δεδομένων αφού πλέον είναι πιθανόν να γίνει… μόνιμος κάτοικος Λιέγης!

Κόντρα δηλαδή στα πρόσφατα ελληνικά δημοσιεύματα, που παρουσίαζαν τον Ολυμπιακό έτοιμο να διακόψει τον διετή δανεισμό του πολυσύνθετου διεθνούς Κύπριου άσου, προκειμένου να τον ενσωματώσει το ερχόμενο καλοκαίρι στο ρόστερ του, η δική μας ενημέρωση από την πιάτσα των agents θέλει τη Σταντάρ αποφασισμένη να πληρώσει και να τον αγοράσει.

Κάτι πάντως που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στον Απρίλιο, καθώς κάτι τέτοιο προβλέπει και η σχετική συμφωνία. Συγκεκριμένα, υπάρχει χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης: είτε από πλευράς Ολυμπιακού, εφόσον θέλει να διακόψει τον κλειστό διετή δανεισμό του, είτε από πλευράς Σταντάρ εφόσον θέλει να ενεργοποιήσει την υπάρχουσα οψιόν αγοράς του, με ποσοστό μεταπώλησης.

Να επισημάνουμε τα εξής:

1ον) Ολυμπιακός και Σταντάρ εδώ και 3 χρόνια έχουν ανοικτό δίαυλο συνεργασίας. Για την ακρίβεια, η βελγική ομάδα ανήκει σε εκείνο το δίκτυο των ομάδων του εξωτερικού που ο Ολυμπιακός δανείζει παίκτες που δεν χωράνε στο δικό του ρόστερ. Παίκτες με προοπτική να εξελιχθούν, ανεβάζοντας και τη χρηματιστηριακή τους αξία. Για παράδειγμα το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Λαΐφης πήγε από την Ανόρθωση στην Σταντάρ μέσω Ολυμπιακού η χρηματιστηριακή του αξία ήταν 1 εκατ. ευρώ και πλέον έχει ανέβει στα 3,5!

2ον) στους “ερυθρόλευκους” ο Λαΐφης είχε στοιχίσει 600.000 ευρώ (πλήρωσε το μπάι άουτ του στην κυπριακή ομάδα), ενώ το συμφωνηθέν ετήσιο ενοίκιό του στη Σταντάρ είναι 100.000 (Χ δύο).

3ον) η υπάρχουσα συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού – Σταντάρ – Λαΐφη είναι αρκετά… περίπλοκη, λίγοι γνωρίζουν τα… μυστικά της, τα οποία ασφαλώς δεν διαρρέουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ