Σπουδαία κίνηση της Ανόρθωσης: Στη μάχη κατά του κορωνοϊού το Θεμιστόκλειο

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Ανόρθωση, στη μάχη που δίνεται με την πανδημία του κορωνοϊού. Η ομάδα της Αμμοχώστου με επιστολή της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημερώνει πως παραχωρεί στη διάθεση των αρχών το Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, το κλειστό γήπεδο-προσωρινή έδρα της πετοσφαιρικής ομάδας, στα Πολεμίδια. Μάλιστα το γεγονός πως γειτνιάζει με το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μπορεί να εκμεταλλευτεί ποικιλοτρόπως.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

«Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, που ο κυπριακός Ελληνισμός αλλά και ολόκληρη η υφήλιος, δίνουμε τη μάχη απέναντι στον αόρατο εχθρό, την πανδημία COVID-19, ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος.

Εκφράζοντας το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης του Διοικητικού Συμβουλίου, των Μελών, Φίλων και Υποστηρικτών του Συλλόγου μας, με συγκίνηση θέτουμε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στη διάθεση των Αρχών, όπως οι ίδιες κρίνουν απαραίτητο για την καλύτερη αντιμετώπιση του νέου Κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, δεδομένου ότι το Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο το κλειστό γήπεδο – προσωρινή μας έδρα στην Πετόσφαιρα, στα Πολεμίδια, γειτνιάζει με το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, το καθιστά ένα χώρο που μπορεί ποικιλοτρόπως να αξιοποιηθεί από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό, τις Υπηρεσίες Υγείας και την Πολιτική Άμυνα. Είναι στη διάθεσή σας, για να το χρησιμοποιήσετε όπως κρίνετε σκόπιμο, ωφέλιμο και αναγκαίο.

Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τους ιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσους πολεμούν την πανδημία, βέβαιοι για το νικηφόρο τελικό αποτέλεσμα».

Αυτούσια η επιστολή που στάλθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ