aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοβαρό ενδιαφέρον από Αγγλία για τον Σιεού

Σοβαρό ενδιαφέρον από Αγγλία για τον Σιεού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Για την απόκτηση του Αμπντουλαΐ Σιεού της Ανόρθωσης ενδιαφέρεται η Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με την «Daily Mail», του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Η αγγλική ομάδα είναι προς το παρόν στην τελευταία θέση της Championship και θέλει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο για να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, με τους διοικούντες την Μπέρμιγχαμ να πιστεύουν ότι ο αμυντικός της Ανόρθωσης θα βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mε €400.000 η Ανόρθωση παραχωρεί τον Σιεού

Το ενδιαφέρον που δείχνει η Μπέρμιγχαμ είναι αρκετά σοβαρό, σύμφωνα με τους Άγγλους, που αναφέρουν ότι η ομάδα θα μπορέσει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή με £500.000 (€560.00), αφού η Ανόρθωση θέλει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο για να μην αποχωρήσει το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής, χωρίς να καρπωθεί ένα ποσό η «Κυρία». Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σιεού υπάρχει από την γερμανική Φράιμπουργκ και την τουρκική Τραπεζούντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είμαι στην Ανόρθωση, αλλά περιμένουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ