aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣωματείο Ανόρθωσης: Ανακοίνωσε συμφωνία με Cablenet

Σωματείο Ανόρθωσης: Ανακοίνωσε συμφωνία με Cablenet

Τη συμφωνία διετούς διάρκειας με την Cablenet ανακοίνωσε το Σωματείο της Ανόρθωσης.

Η Cablenet, όπως αναφέρεται, θα είναι ο τηλεπικοινωνιακός χορηγός του Σωματείου, στηρίζοντας όλα του τα Τμήματα (Πετόσφαιρα Ανδρών και Γυναικών, Καλαθόσφαιρα Ανδρών και Γυναικών, Χειροσφαίριση και Φούτσαλ)

Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπογράφηκε την Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, χορηγική συμφωνία του Συλλόγου με την εταιρεία Cablenet, στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου του Συλλόγου κ. Μάκη Κοντού και του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιάκωβου Βορκά εκ μέρους της Ανόρθωσης, και του κ. Πάμπου Μωυσέως, Chief Commercial Officer Retail της Cablenet.

Η συμφωνία είναι 2ετούς διάρκειας και η Cablenet θα είναι ο Τηλεπικοινωνιακός Χορηγός του Συλλόγου, στηρίζοντας όλα του τα Τμήματα (Πετόσφαιρα Ανδρών και Γυναικών, Καλαθόσφαιρα Ανδρών και Γυναικών, Χειροσφαίριση και Φούτσαλ). Περαιτέρω, όπου δεν υπάρχουν εκχωρημένα τηλεοπτικά δικαιώματα, η Cablenet έχει την δυνατότητα να προβάλλει εκδηλώσεις του Συλλόγου και αγώνες των συγκεκριμένων αθλημάτων.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Cablenet και είμαστε βέβαιοι για την αμοιβαία επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ