aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣωφρόνης: «Είναι άδικο να μην είμαι ευχαριστημένος»

Σωφρόνης: «Είναι άδικο να μην είμαι ευχαριστημένος»

Ασπίδα προστασίας στους παίκτες του ύψωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, που βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου νικήτρια με 1-0. Ο προπονητής του Απόλλωνα τόνισε ότι δεν μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες του, ενώ στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας να σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ήρθαμε στη Λάρνακα για ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορώ να πω ότι είναι άδικο μετά από αυτή την προσπάθεια των παικτών και αυτά που έδωσαν στον αγωνιστικό χώρο να μην είμαι ευχαριστημένος. Μας έλειπε το γκολ και στα δύο ματς με την Ανόρθωση, όμως βλέπουμε μπροστά. Δείξαμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Είχαμε την ευκαιρία να βγούμε στην κορυφή και το γνωρίζουμε. Όμως, βλέπουμε μπροστά και το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Στρέφουμε εκεί την προσοχή μας από σήμερα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχει αρκετό δρόμο το πρωτάθλημα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Είναι κρίμα που δεν πήραμε τουλάχιστον τον βαθμό. Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι. Υπάρχουν αρκετοί “τελικοί”. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και έτσι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ