aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣκέψεις αλλαγών ή και προσθηκών

Σκέψεις αλλαγών ή και προσθηκών

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο σύντομα να προκύψουν κάποιες αλλαγές ή προσθήκες στην Ανόρθωση, με στόχο την καλύτερη οργάνωση ενόψει της συνέχειας, σε όλα τα επίπεδα. Είναι γεγονός ότι χρειάζεται να γίνουν πολλά ώστε η ομάδα να βρει τη χαμένη της αίγλη και να πείσει και πάλι τον κόσμο να πιστέψει σε αυτήν.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Χρήστος Πουλλαΐδης, σε συναντήσεις και επαφές που είχε με στενούς του συνεργάτες τις τελευταίες μέρες, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Βρείτε τρόπους ανάκαμψης». Ήδη κάποια σχέδια φαίνεται να υπάρχουν στο μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης και όπως είναι λογικό, ο στόχος είναι κάποιες αποφάσεις να παρθούν πριν από τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έτσι ώστε να υπάρχει ο χρόνος να έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Ένα σενάριο είναι να ενισχυθεί το τεχνικό τιμ της ομάδας με ένα ακόμη άτομο που θα μπορεί να βοηθήσει τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο στο έργο του. Μια άλλη προσπάθεια που θα γίνει είναι με την εξεύρεση ενός ατόμου που θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα μέσω της ακαδημίας. Να μπορέσει να τις οργανώσει καλύτερα και να τις ανεβάσει επίπεδο. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο εγχείρημα, όμως υπάρχει όραμα και σιγά-σιγά θα γίνουν κινήσεις για να κλείσουν κάποιες τρύπες.

Το σημαντικό για την Ανόρθωση τη δεδομένη στιγμή, όπως εκτιμούν και οι άνθρωποί της, είναι να βρεθούν τρόποι για να μπορέσει να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό στο αγωνιστικό κομμάτι. Η διοίκηση έχει πάρει κάποια πρώτα μέτρα, όμως ο στόχος είναι σε βάθος χρόνου να καταφέρει η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να αποφύγει την επανάληψη λαθών. Αυτό προϋποθέτει, ανάμεσα σε άλλα, σωστές επιλογές ατόμων σε καίρια πόστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ