aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣκαπούλλης: «Είχαν πέναλτι Ομόνοια-Ανόρθωση, κόκκινη σε Εφραίμ-Αρτυματά»

Σκαπούλλης: «Είχαν πέναλτι Ομόνοια-Ανόρθωση, κόκκινη σε Εφραίμ-Αρτυματά»

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα» τις επίμαχες φάσεις των αναμετρήσεων Ομόνοια-Πάφος FC και Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, τόσο οι «πράσινοι» της Λευκωσίας όσο και οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου έπρεπε να πάρουν απο ένα πέναλτι στα παιχνίδια τους, ενώ ανέφερε πως στο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τρεις παίκτες έπρεπε να αποβλήθούν, οι δύο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι φάσεις που σχολίασε για το Ομόνοια – Πάφος FC

7’ Δεν υπήρχε πέναλτι σε χέρι του παίκτη της Πάφου. Ο παίκτης έπεσε και είχε το χέρι του για να στηριχθεί.

58’ Ο Ντάρμπισαϊαρ σε διεκδίκηση με τον Αραγιούρι πέφτει στο έδαφος, δεν υπήρχε πέναλτι.

83’ Ο διατητής παρόλο που είναι πολύ κοντά δεν είδε τη φάση. Ήταν μια ανατροπή κάτω στο έδαφος, ήταν πεναλτι καθαρό στον Κακουλλή και έπρεπε να δοθεί.

Οι φάσεις που σχολίασε για το Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ

13’ Ο Εφραίμ έπεσε με τα δύο πόδια επικίνδυνα στον Νταουσβίλι. Αυτή η φάση αγγίζει τα όρια της κόκκινης κάρτας.

48′ Ο Αρτυματάς από κοντινή απόσταση έπαιξε επικίνδυνα πάνω στον Μερκή και θα μπορούσε και αυτός να δεχθεί ακόμη και κόκκινη.

«Και οι δύο φάσεις που προαναφέρα εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία, όμως το πρώτο είναι λίγο παραπάνω», είπε ο Χρίστος Σκαπούλλης

78’ Η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Βούρου. Είναι καθαρή περίπτωσης χρησιμοποίησης του χεριού και τιμωρείται άμεσα με πέναλτι.

90+1’ Ο Άλεφ έχει κίτρινη κάρτα και παίζει απρόσεκτα. Μπορούσε να δεύτερη κίτρινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ