aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣκάει η «βόμβα», ένα βήμα πριν την Ομόνοια ο Οκριασβίλι

Σκάει η «βόμβα», ένα βήμα πριν την Ομόνοια ο Οκριασβίλι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Έτοιμος να βάλει υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια είναι ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Όπως λένε οι πληροφορίες μας από την Γεωργία οι δυο πλευρές τις τελευταίες μέρες έχουν μπει στις τελικές συζητήσεις και απομένει η οριστικοποίηση της μετεγγραφής.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε αποκαλύψει στον ΑCTIVE (107.4 & 102.5) πριν αναχωρήσει για τη Γεωργία πως οι πράσινοι είχαν καταθέσει πρόταση για απόκτησή του. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση από την Ομόνοια για τη συμφωνία με τον 28χρονο Γεωργιανό μεσοεπιθετικό.

Η συνεργασία των δυο πλευρών θα είναι διετούς διάρκειας και τα οικονομικά δεδομένα που προνοεί η συμφωνία είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην Ανόρθωση. Οι απολαβές του Οκριασβίλι στην Ομόνοια θα είναι λίγο κοντά στις 300.000 ευρώ.Για να χαλάσει η συμφωνία θα πρέπει κάποια από τις δυο πλευρές να κάνει πίσω ή να αθετήσει τα όσα έχουν συμφωνηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ