aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιγή ιχθύος για Παντελή, η θέση της Ανόρθωσης για τον Οικονομίδη

Σιγή ιχθύος για Παντελή, η θέση της Ανόρθωσης για τον Οικονομίδη

Σιγή ιχθύος επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης σχετικά με τον Αντρέα Παντελή. Η «Κυρία» προχώρησε σε καταγγελία του τέως προέδρου της ομάδας μετά από τις οικονομικές ατασθαλίες που παρατήρησαν στους ελέγχους της εταιρείας. Ο Παντελή αναμένεται πως θα συναντηθεί με τον Ευγένιο Χαμπουλλά ώστε να δώσει εξηγήσεις, ωστόσο στην Ανόρθωση δεν επιθυμούν να τοποθετούνται.

Παράλληλα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιώργο Οικονομίδη, στον οποίο οφείλονται κάποια χρήματα. Όπως σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, μέσω σχετικού ρεπορτάζ, η Ανόρθωση τού έχει προτείνει να του πληρώσει με πέντε δόσεις τα οφειλόμενα που έχει να παίρνει, όμως ο ίδιος ζήτησε να πάρει μαζεμένο όλο το ποσό που του οφείλεται ή, αν θα γίνει διακανονισμός, αντί 60.000 ευρώ να πάρει συνολικά 70.000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) μίλησε για τα πιο πάνω και ανέφερε:

Για τον Οικονομίδη: «Σε σχέση με την περίπτωση του Οικονομίδη, μας ενόχλησε ως ενός σημείου. Ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται από Κύπριους ποδοσφαιριστές και έχουν αγωνιστεί στην Ανόρθωση.  Οι πόρτες της Ανόρθωσης δεν είναι κλειστές για κανένα Κύπριο, εκτός κι αν κλείνει ο ίδιος τις ενέργειές του. Οπότε θεωρούμε πως κανένας δεν έχει χάσει τα λεφτά του όταν είναι στην Κύπρο. Και είναι βέβαιο ότι θα πάρει τα λεφτά του. Δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία, το θέμα είναι να παρουσιαστεί διαλλακτικός σε κάποια δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί».

Για τις απαιτήσεις του παίκτη: «Δεν είναι θέμα του ποσού αλλά το να φανεί διαλλακτικός. Αυτά τα λεφτά θα τα πιάσει όπως τα πήραν όλα. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, απλά αυτό που θα πω είναι πως είμαστε έντονα ενοχλημένοι από αυτές του της ενέργειες καθώς δεν περιμέναμε πως θα γινόταν κάτι τέτοιο. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει πιο διαλλακτικός».

Για την καταγγελία στην Αστυνομία: «Δεν πρόκειται να μπαίνουμε κάθε εβδομάδα στη διαδικασία να απαντούμε σε τυχών εξελίξεις. Πλέον είναι θέμα κάποιων άλλων. Την διοίκηση την απασχολεί το αγωνιστικό και το οικονομικό που είναι αρκετά τα ζητήματα».

Για το αν ο Παντελή ζήτησε συνάντηση με τον Ευγένιο Χαμπουλλα: «Δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε ούτε θα το κάνουμε, ούτε να μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ