aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣφίγγει περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό του Παντελή ο Πουλλαΐδης

Σφίγγει περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό του Παντελή ο Πουλλαΐδης

Όχι μόνο δεν έχει «κοπάσει» ο θυμός του Χρίστου Πουλλαΐδη για τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου της προηγούμενης διοίκησης, αλλά εφτά μήνες μετά την επιστροφή του στα διοικητικά της «Κυρίας» στήνει στον… τοίχο τον Ανδρέα Παντελή. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έκανε λόγο για «τέρατα» που εντόπισε η νυν διοίκηση σε σχέση με τις οικονομικές ατασθαλίες της προηγούμενης διοίκησης.

Τα ίδια λόγια και μάλιστα σε πιο έντονο ύφος είχε αναφέρει η διοίκηση της Ανόρθωσης και στην προ ημερών γενική συνέλευση της εταιρείας με σκοπό την έκκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Εξ αρχής ο Χρίστος Πουλλαΐδης, προτού ακόμη αναλάβει την ηγεσία της ποδοσφαιρικής εταιρείας (έστω και αν δεν κατέχει τη θέση του πρόεδρου), είχε θέσει ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση της Ανόρθωσης και την παραδειγματική τιμωρία όσων ασέλγησαν στην ομάδα.

Από την στιγμή που ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Ανδρέα Παντελή και οι απαντήσεις του δεν ήταν επεξηγηματικές για τα ποσά που φέρονται να απουσιάζουν χωρίς καμία αιτιολόγηση δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την καταγγελία στην Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: «Επίθεση» Πουλλαΐδη σε Παντελή: «Ανακαλύψαμε τέρατα, ανέλαβε η δικαιοσύνη»

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την Ανόρθωση έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία και μάλιστα λήφθηκαν και καταθέσεις, ώστε να ανοίξει φάκελος στην υπόθεση. Αναμένεται πως σύντομα θα κληθεί για κατάθεση και ο Ανδρέας Παντελή, εφόσον διαπιστωθεί από τις Αρχές ότι κρίνεται αναγκαίο.

Ο πρώην πρόεδρος της «Κυρίας» είναι σε δύσκολη θέση, η θηλιά «σφίγγει» και είναι ξεκάθαρο πως ο δρόμος δεν έχει γυρισμό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ