aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Σφήνα» για απόκτηση του Πράνιτς

«Σφήνα» για απόκτηση του Πράνιτς

Σε προφορική συμφωνία με την Αγία Νάπα και το νέο της πρόεδρο, Δημήτρη Μασιά ήρθε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης αριστεροπόδαρος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την Ανόρθωση μετά από μία διετία και απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον πρώην διεθνή διαιτητή και οσονούπω πρόεδρο της Αγίας Νάπας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) προσπάθησε να μπει «σφήνα» γι’ απόκτηση του 37χρονου πολύπειρου ποδοσφαιριστή η Δόξα!

Η ομάδα της Κατωκοπιάς προσέγγισε τον Πράνιτς, ο οποίος απάντησε ότι έχει ήδη δώσει τον λόγο του στον Δημήτρη Μασιά, παρά το γεγονός ότι η Αγία Νάπα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Μετά την Γενική Συνέλευση του σωματείου της Αγίας Νάπας και την ανάληψη των καθηκόντων του Δημήτρη Μασιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας ο Ντάνιελ Πράνιτς. Το κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα ανατροπής των δεδομένων θα το δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ