aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣεργίδης: «Το 2009 θα ανανέωνε ο Κετσπάγια. Δεν έφυγε, τον απέλυσαν...»

Σεργίδης: «Το 2009 θα ανανέωνε ο Κετσπάγια. Δεν έφυγε, τον απέλυσαν…»

Σε αποκάλυψη ότι το 2009, η τότε διοίκηση της Ανόρθωσης απέλυσε τον Τιμούρ Κετσπάγια (και δεν αποχώρησε ο ίδιος), ενώ υπήρχε έτοιμο συμβόλαιο για ανανέωση συνεργασίας, προέβη ο πρώην διοικητικός παράγοντας των κυανόλευκων Μιχαλάκης Στεργίδης, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στον Active (107.4 & 102.5).

Ανοίγοντας μία μικρή παρένθεση, να αναφέρουμε ότι ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας της «Κυρίας», πρόσφατα δώρισε στον Κετσπάγια ένα έμβλημα της προσφυγικής ομάδας φτιαγμένο από πέτρα και χαραγμένο στο πίσω μέρος το όνομα του Γεωργιανού.

Ένας χαράκτης καλλιτέχνης έκανε τις εν λόγω πέτρινες πλακέτες της Ανόρθωσης και ο κ. Στεργίδης, ως στενός φίλος του Κετσπάγια, του χάρισε για δώρο μία, με τον Γεωργιανό να τον ρωτάει «αυτό είναι δικό μου;» και να παίρνει την εξής απάντηση από τον φίλο του: «Ναι, δεν το θέλεις;». Αμέσως ο Κετσπάγια απάντησε: «Oχι δώσε μου το, διότι αυτό είναι το μόνο που μπορεί να μου μείνει όταν με ξαναδιώξετε πάλι».

Και αφότου θυμήθηκε τη συνομιλία αυτή μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου, απάντησε στο αν φοβάται ότι κάποια στιγμή θα διώξουν ξανά τον Κετσπάγια: «Ε, όχι, αλλά την προηγούμενη φορά μας οδήγησε στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον διώξαμε. Αυτό ήταν μία μεγάλη ιστορία διότι οι περισσότεροι φίλοι της Ανόρθωσης και άλλοι, νομίζουν ότι ο Κετσπάγια τότε έφυγε μόνος του.  Ήμουν αντιπρόεδρος τότε στο συμβούλιο και δίπλα στον Κετσπάγια και ξέρω όλη την αλήθεια εγώ, αλλά δεν θέλω να την πω, δεν είναι της ώρας».

Και συνέχισε τις αποκαλύψεις του: «Τον Τιμούρ Κετσπάγια τότε τον διώξαμε. Όχι εγώ, αλλά η διοίκηση που ήταν τότε, να μην πω ονόματα, αλλά κάποτε θα το πω. Επίσημα τον απέλυσαν, υπήρχε απόφαση. Κρατούσε συμβόλαιο για ανανέωση και δεν του το υπέγραφαν. Εγώ το έκανα το συμβόλαιο, για αυτό γνωρίζω λεπτομέρειες. Μου είπε επί λέξει τότε ο Κετσπάγια και το θυμάμαι: “Μιχάλη γράψε ό,τι θέλεις πάνω στο συμβόλαιο”. Δηλαδή ως Ανόρθωση να βάλω εγώ ό,τι θέλω (σ.σ. εννοεί τους όρους και λεπτομέρειες). Τώρα που είναι όλα καλά στην Ανόρθωση και πάμε μια χαρά αγωνιστικά, διοικητικά, οικονομικά, δεν πρέπει να λέμε τίποτα. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και μετά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ