aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣε δίλημμα για μια θέση

Σε δίλημμα για μια θέση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πλάνο του για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη κατέστρωσε ο Αντόνιο Πούτσε, ο οποίος δούλεψε πολύ τις τελευταίες μέρες με τους παίκτες του, ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του σχεδόν για όλες τις θέσεις, καθώς υπάρχει ένα δίλημμα για την αμυντική γραμμή της ομάδας. Από την οποία θα απουσιάσει ο Τσους Ερέρο που είναι τραυματίας.

Ο Πούτσε θα παρατάξει τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια, δεξιό μπακ τον Γκάμπριελ, αριστερό μπακ τον Σάντος, ενώ ο Αγιλάρ θα είναι ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών. Την άλλη θέση στόπερ διεκδικούν οι Καλντερόν και Ζοάο Βίκτορ. Αν επιλεγεί ο πρώτος τότε ο Βίκτορ θα παραμείνει στη μεσαία γραμμή. Διαφορετικά, ο Βραζιλιάνος θα πάρει θέση δίπλα από τον Αγιλάρ και θα μείνει στον πάγκο ο Καλντερόν.

Στη μεσαία γραμμή σίγουροι είναι οι Οικονομίδης και Ράγιος, ενώ και ο Πελέ διεκδικεί θέση αν παίξει στόπερ ο Βίκτορ. Από εκεί και πέρα, η τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Καρλίτος, Ίσμαελ Γκονσάλβες και Κολούνγκα. Ο τελευταίος θα κάνει ντεμπούτο και θα κινείται στην κορυφή της επίθεσης.

Το κλίμα στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι αρκετά καλό. Υπάρχει αισιοδοξία από όλους ότι η διακοπή έχει ωφελήσει την ομάδα και της έδωσε την ευχέρεια να δουλέψει και να βελτιωθεί. Άλλωστε η Ανόρθωση δεν είχε απουσία διεθνών παικτών και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή να δουλέψει με όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Κατά πόσο η δουλειά που έγινε θα έχει ως αποτέλεσμα μια καλή εμφάνιση και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Άρη, θα διαπιστωθεί αύριο το βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου.

Όλοι στην «Κυρία» είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Άρη και χωρίς να υποτιμούν τη δυσκολία της αναμέτρησης θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο ώστε να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να αποκτήσουν καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ