aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣε μπελάδες πρώην παίκτης της Ανόρθωσης

Σε μπελάδες πρώην παίκτης της Ανόρθωσης

Ο νυν προπονητής ακαδημιών και πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης βρίσκεται σε μεγάλο μπελά. Ο Νόρντιν Βόουτερ ενεπλάκη σε ένα σοβαρό επεισόδιο με… θύμα πατέρα ποδοσφαιριστή που προπονεί στην ομάδα Κ-16 του Άγιαξ! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο πατέρας θέλησε να διαμαρτυρηθεί στον Βόουτερ για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έπαιρνε στα παιχνίδια ο γιος του, ωστόσο τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν μεταξύ των δύο ανδρών.

Οι έντονες κουβέντες που αντάλλαξαν στην αρχή, μετατράπηκαν σε χειροδικία από πλευράς Βόουτερ, ο οποίος κόλλησε τον πατέρα στο καπό του αυτοκινήτου και τον χτύπησε. Το επιμύθιο της ιστορίας αυτής: Ο μεν Βόουτερ τα… άκουσε από τη διοίκηση του «Αίαντα», λαμβάνοντας αυστηρότατη προειδοποίηση πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο τότε θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Ο δε πατέρας έλαβε απαγόρευση εισόδου στο προπονητικό κέντρο του Άγιαξ. Η αστυνομία, η οποία παρενέβη άμεσα, επιβεβαίωσε το συμβάν του καυγά, όχι όμως και της χειροδικίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ