Σε ανακριτική κατάθεση ο Γιάγκου, αποφασίζει η Αστυνομία

Στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανακριτική κατάθεση οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/2) ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης κρατείται από την Παρασκευή για διευκόλυνση των ανακρίσεων και σήμερα ανακρίθηκε εκ νέου από τις Αρχές.

Το πρωί της Τρίτης (12/2) λήγει το διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για προσωποκράτηση του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης και θ΄ αποφασιστεί εάν θα αφεθεί ελεύθερος ή αν η Αστυνομία θα προχωρήσει σε διάταγμα ανανέωσης της κράτησής του.

Διαβάστε επίσης: Το like των Πουλλαΐδη-Λαβόρδε στο εξοργιστικό μήνυμα Κονναρή

Πέραν του Δρ. Κυριακού Γιάγκου κλήθηκαν από την Αστυνομία ο Φράνσις Ουζόχο, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, αλλά και ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντελή. Εάν οι Αρχές ολοκληρώσουν τη διαδικασία καταθέσεων από πρόσωπα που έκριναν ότι πιθανόν να εμπλέκονται στην υπόθεση θα αφήσουν ελεύθερο τον Κυριακό Γιάγκου καθώς το διάταγμα σχετίζεται με το κατά πόσο δικαιολογείται η κράτηση του. Εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες και διαφανεί ότι προκύπτει ποινικό αδίκημα τότε θα κατηγορηθεί για να κλητευθεί ενώπιων δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης: Αίτημα του Αθλητικού Δικαστή στον ΚΟΑ για την υπόθεση Ουζόχο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ