aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣάντης: «Μακάρι να είχαμε ακόμα έναν Πουλλαΐδη – Παρέλαβε την Ανόρθωση σε πολύ χειρότερη κατάσταση»

Σάντης: «Μακάρι να είχαμε ακόμα έναν Πουλλαΐδη – Παρέλαβε την Ανόρθωση σε πολύ χειρότερη κατάσταση»

Ο Ανδρέας Σάντης ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Χρίστο Πουλλαΐδη, μιλώντας στο «The Blue Zone Podcast». Τόνισε ότι ο ίδιος παρέλαβε την εταιρεία σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση απ’ ότι είναι σήμερα και ξόδεψε εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης επανέλαβε ότι επιθυμεί να έχει στο πλευρό του τον κ. Πουλλαΐδη και ευχήθηκε να υπήρχε άλλος ένας Πουλλαΐδης που να ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα της Αμμοχώστου να ξεπεράσει τα οικονομικά εμπόδια.

«Θέλουμε τους πάντες στο πλευρό μας. Και τον κ. Πουλλαΐδη θέλουμε. Για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους, ο κ. Πουλλαΐδης είτε μας αρέσει, είτε όχι, είτε κάποιοι τον συμπαθούν, είτε κάποιοι τον αντιπαθούν, δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι έβαλε ένα σημαντικό ποσό στην Ανόρθωση τόσα χρόνια. Εάν το αγωνιστικό δεν είναι εφάμιλλο του ποσού που έβαλε ή αν σήμερα έμειναν κάποιες υποχρεώσεις, ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος δεν παρέλαβε την Ανόρθωση καθαρή. Την παρέλαβε σε πολύ χειρότερη κατάσταση οικονομικά. Τον θέλουμε, είναι Ανορθωσιάτης. Ένας άνθρωπος που έχει την οικονομική ευχέρεια, που τα κατάφερε στη ζωή του και μπορεί να βοηθήσει πρέπει να είμαστε εναντίον του;», είπε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος της «Κυρίας» και κάλεσε δημόσια τον Χρίστο Πουλλαΐδη να μείνει στο πλευρό του.

«Εγώ προσωπικά, ειλικρινά σας λέω, θέλω τον κ. Πουλλαΐδη δίπλα μου, θέλω τη στήριξη του. Θέλω να είναι σε ένα σχήμα και να μπορεί να βοηθά. Δεν μπορεί, όμως, να είναι ο μόνος. Για πολλούς λόγους. Πρώτον δεν το αντέχει οικονομικά και δεύτερον αποφεύγουμε τα λάθη που πιθανόν να έγιναν προηγουμένως. Αλλά, μακάρι να είχαμε ακόμα έναν Πουλλαΐδη να μπορέσει να βοηθήσει την Ανόρθωση και να σταθεί δίπλα μας αυτή τη στιγμή», κατέληξε ο πρόεδρος της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ