aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣάντης: «Η Ανόρθωση δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα άτομο ή να καταντά αιχμάλωτη»

Σάντης: «Η Ανόρθωση δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα άτομο ή να καταντά αιχμάλωτη»

Στο οικονομικό κομμάτι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Όπως τόνισε, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα άτομο.

Η σχετική αναφορά του Ανδρέα Σάντη:

«Είναι ξεκάθαρα τα επόμενα βήματα. Η δική μας εντολή είναι μέχρι τον Μάιο, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα η επόμενη μέρα. Η Ανόρθωση χρειάζεται σταθερότητα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που βάζεις, αλλά και πόσο σωστά τα διαχειρίζεσαι. Έχουμε να διαχειριστούμε τρία θέματα. Τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου, χωρίς να μπαίνουμε στο συναγωνισμό με άλλες ομάδες με ποσά που ακούγονται.

Ξέρουμε πόσα χρειαζόμαστε, μπορούμε να το αυξήσουμε κατά 30-35% αλλά υπάρχει ένα έλλειμα. Η Ανόρθωση δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα άτομο ή να καταντά αιχμάλωτη. Έχει επίσης να κάνει με τα οφειλόμενα ποσά από την τρέχουσα σεζόν σε αποδεσμεύσεις, που δεν έχουν τακτοποιηθεί. Το τρίτο είναι ίσως και το πιο εύκολο, υπάρχουν συμβόλαια που είναι και για την επόμενη περίοδο και θα πρέπει να τα διαχειριστούμε».

Διαβάστε επίσης: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ