aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣάντης για Πουλλαΐδη: «Δεν καλύπτει το μισθολόγιο μέχρι τέλος Μαΐου, ούτε τις οφειλές για τις...

Σάντης για Πουλλαΐδη: «Δεν καλύπτει το μισθολόγιο μέχρι τέλος Μαΐου, ούτε τις οφειλές για τις φετινές αποζημιώσεις»

Στις διοικητικές εξελίξεις στην Ανόρθωση και στη συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη, αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» του Sigma ο πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Σάντης, ο οποίος αποκάλυψε σημαντικά ζητήματα που συζητήθηκαν.

Όπως ανέφερε, ο κος Πουλλαΐδης του ξεκαθάρισε πως δεν καλύπτει το μισθολόγιο μέχρι τέλος Μάϊου, ούτε το ποσό για άλλες οφειλές που αφορούν τις φετινές αποζημιώσεις. Σημείωσε επίσης, ότι του τόνισε πως μετά τον Μάιο δεν θα έχει συνδρομή οικονομική στον προγραμματισμό.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Σάντης:

Για ότι η ομάδα είναι εκτός στόχων: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε ακόμη 15 αγώνες, πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει. Δεν θα αδιαφορήσουμε. Θέλω να το κάνω ξεκάθαρο, αυτό ειπώθηκε και στους παίκτες. Η Ανόρθωση παίζει για την φανέλα και την περηφάνια του κόσμου. Ξεκάθαρο».

Για τις συζητήσεις με τον κύριο Πουλλαΐδη: «Έγινε μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, τέθηκαν τα θέματα τα οποία είναι φλέγοντα. Ξεκαθάρισε τις θέσεις του για το ποσό που θα συνεισφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν καλύπτει το μισθολόγιο μέχρι τέλος Μάϊου, ούτε το ποσό για άλλες οφειλές που αφορούν τις φετινές αποζημιώσεις. Υπάρχει ένα σημαντικό μέρος συμβολαίων που καλύπτουν και την επόμενη χρονιά. Είναι δικαίωμά του αν έχει ή όχι τη διάθεση, έχει βάλει τι έχει βάλει και έχει θέσει τα όριά του. Αντιλαμβάνεστε πως το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Και ο κύριος Πουλλαϊδης είπε ότι μετά τον Μάιο δεν θα έχει συνδρομή οικονομική στον προγραμματισμό. Να δούμε πως προχωρούμε, να γίνει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η Ανόρθωση δεν στηρίζεται σε ένα άτομο».

Για την εισήγηση του Δ.Σ και η επόμενη μέρα: «Η εισήγησή μας είναι να προχωρήσουμε σε ενέργειες για να αναλάβουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δεν είναι με περιορισμούς, θα είναι νέα σελίδα. Τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα. Λίγο έγκυος δεν μπορεί να υπάρχει. Η διοίκηση ολόκληρη, εγώ και οι συνεργάτες μου μαζί με άλλα άτομα που θα προσεγγίσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Να γίνει η αρχή από εμάς σαν Δ.Σ. και μετά θα πάμε στους υπόλοιπους. Να κλείσει άμεσα για να προχωρήσουμε στον προγραμματισμό και να πούμε του κόσμου τι συμβαίνει. Ο κόσμος να αντιληφθεί που βρισκόμαστε, να δείξουμε την αγάπη μας στην Ανόρθωση που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. 4,5 εκατομμύρια το ποσό που απαιτείται για να βγει η φετινή σεζόν».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ