aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣάντης: «Δεν έχω λόγια για την προσωπική επίθεση και την αλλοίωση των γεγονότων»

Σάντης: «Δεν έχω λόγια για την προσωπική επίθεση και την αλλοίωση των γεγονότων»

Απορημένος με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Ολυμπιακού Πάρη Φωκαΐδη δήλωσε ο Ανδρέας Σάντης. Σε παρέμβαση του στον Super Sport FM ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ανέφερε ότι του απολογήθηκαν για το περιστατικό οι κ.κ. Μαυριμάτης και Σεραφείμ, ενώ προς αποκατάσταση της αλήθειας παρέπεμψε και στην ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πραγματικά τυχαία άκουσα την παρέμβαση του κ. Φωκαΐδη. Δεν έχω λόγια, κυρίως για την προσωπική επίθεση και για την αλλοίωση των γεγονότων. Επικοινώνησα με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και απολογήθηκαν για όσα έγιναν στο Μακάρειο. Εμείς, ως άνθρωποι της Ανόρθωσης ούτε τα τέρματα πανηγυρίσαμε, έκανα την παρέμβαση γιατί ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Επικοινώνησα με τον κ. Μαυρομάτη και τον κ. Σεραφείμ, απολογήθηκαν πλήρως για όσα έγιναν στο γήπεδο. Επίσης, η ανάρτηση του κ. Τορναρίτη (διαβάστε εδώ) τα λέει όλα. Με λύπη και πίκρα αντιμετωπίζω όσα άκουσα».

Για τον προγραμματισμό: «Εμείς συνεχίζουμε για την επόμενη μέρα, κάνουμε τον προγραμματισμό για να προχωρήσει η Ανόρθωση. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό με τον κ. Πουλλαΐδη, δηλαδή τις επόμενες μέρες. Η Ανόρθωση θα βρει τον δρόμο, της να είστε βέβαιοι, είναι  τεράστια ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ