aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαν σανίδα σωτηρίας για την «Κυρία»...

Σαν σανίδα σωτηρίας για την «Κυρία»…

Σε μία χρονιά που στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση δεν ξεκίνησε καλά και έχει μείνει πολύ μακριά από τον στόχο της, ο θεσμός του Κυπέλλου αποτελεί καλή ευκαιρία ώστε να φθάσει όσο γίνεται πιο μακριά. Χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα Χλώρακας εκτός έδρας. Η «Κυρία» είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσει στη δεύτερη φάση του κυπέλλου και απ’ εκεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Εδώ και χρόνια ψάχνει κάτι καλό στο κύπελλο, αλλά για διάφορους λόγους δεν το πετυχαίνει.

Φέτος, με την πορεία στο πρωτάθλημα να είναι επί της παρούσης απογοητευτική, ίσως δώσει μεγαλύτερη σημασία και βάρος για τη διάκριση στο κύπελλο. Μέσω του κυπέλλου πιθανόν να είναι και πιο εύκολο να παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γι΄αυτά θα γραφτούν πολύ περισσότερα στη συνέχεια και ασφαλώς, αναλόγως της πορείας που θα έχει από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ