aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Σαν πρώην αρχηγός αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας»

«Σαν πρώην αρχηγός αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας»

Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης, Πανίκος Πούννας, προέβη στην πιο κάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, anorthosisfc.com.cy:

«Επικοινωνώ μαζί σας σαν πρώην αρχηγός αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας, διότι κλήθηκα από την διοίκηση και τον κ. Πουλλαίδη να μπω εθελοντικά ως επικεφαλής των Ακαδημιών μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Παρά την διοικητική αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, αποδέχθηκα να παραμείνω με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ανόρθωσης και του μέλλοντος αυτής, το οποίο προκύπτει μέσα από τα τμήματα υποδομών μας. Θεωρώ πως έχουμε πολύ ταλέντο στις ομάδες μας, ιδιαίτερα αξιόλογο προσωπικό που δουλεύει νυχθημερόν για να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να επιλύσει καθημερινά ζητήματα που προκύπτουν.

Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ομάδας, πως προστατεύουμε καθημερινά τα συμφέροντα του Σωματείου σε όλους τους τομείς και με βάση τις γραμμές και οδηγίες που πήραμε από τη Διοίκηση και τον Τεχνικό Διευθυντή για να ετοιμάσουμε ποδοσφαιριστές για την Πρώτη ομάδα. Σημαντική και έμπρακτη απόδειξη αυτού, αποτελεί η απόφαση για παρακολούθηση της Β’ ομάδας από την Α’ ομάδα, με εργοδότηση  προπονητή – μέλους του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας και μεταφορά της Β’ ομάδας στο προπονητικό κέντρο Αντώνης Καράς.

Εργοδοτούμε 20 άτομα έμμισθο προσωπικό μόνο για τις αγωνιστικές μας ομάδες, επενδύουμε αρκετά λεφτά στα παιδιά αυτά για να είναι καθημερινά στο γήπεδο από όλη την Κύπρο και βάλαμε στόχους ψηλούς και εφάμιλλους με την ιστορία της Ανόρθωσης. Δεν στεκόμαστε εμπόδιο σε κανένα ποδοσφαιριστή που θέλει να δοκιμάσει την τύχη του αλλού γιατί στην Ανόρθωση μένουν όσοι θέλουν και μπορούν. Αποτελεί τιμή να είσαι στην Ανόρθωση. Όποιος δεν το αισθάνεται αυτό και θέλει να αποχωρήσει είναι ελεύθερος να το πράξει, όμως την ίδια στιγμή κι εμείς θα διαφυλάξουμε τα δικαιώματα του Συλλόγου μας».

Πανίκος Πούννας
Υπεύθυνος Ακαδημιών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ