aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣάμπα στην «Κυρία»! (pics & videos)

Σάμπα στην «Κυρία»! (pics & videos)

Στην ολοκλήρωση της τέταρτης μετεγγραφής της έχει προχωρήσει η Ανόρθωση, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Γκιγιέρμε Ολιβέιρα Σάντος. Πρόκειται για Βραζιλιάνο αριστερό μπακ ο οποίος πέρασε από την Αλμερία και είχε συνεργαστεί πριν αρκετά χρόνια με τον Μπενίτο.

Το 2007 από τη Βάσκο Ντα Γκάμα μετακόμισε στην Ισπανία και την Αλμερία, όπου έμεινε για τρία χρόνια μετρώντας 24 συμμετοχές και ένα γκολ. Από την Πριμέρα Ντιβιζιόν «έπεσε» στη Σεκούντα, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Βαγιοδολίδ στην οποία είχε 15 συμμετοχές.

Από το 2011 και έπειτα επέστρεψε στη Βραζιλία, όπου σε έξι χρόνια έχει αλλάξει εννέα ομάδες. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ατλέτικο Μινέιρο, Φιγκεϊρένσε, Σάντος, Ατλέτικο, Μπαχία, Φλουμινένσε, Αβαΐ, Κριτσούμα και τη λήξασα σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Σαμπάιο Κορέα στη δεύτερη κατηγορίας της χώρας.

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Γκιγιέρμε Ολιβέιρα Σάντος, για συνεργασία δύο ετών. Πρόκειται για 28χρονο Βραζιλιάνο αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βάσκο ντα Γκάμα. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό μας διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο στην Αλμέρια μεταξύ 2008 και 2010.

Στην Ισπανία αγωνίστηκε ακόμα με δανεισμό στη Βαγιαδολίδ, ενώ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας του στη Βραζιλία. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σαμπάιο Κορέα. Καλωσορίζουμε τον Γκιγιέρμε στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε τα καλύτερα με το φοίνικα στο στήθος!», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ