aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΡουσιάς: «Και φέτος η Ανόρθωση θα δώσει χαρές στον κόσμο της»

Ρουσιάς: «Και φέτος η Ανόρθωση θα δώσει χαρές στον κόσμο της»

Ευλογημένος τόνισε πως είναι ο Ονησίφορος Ρουσιάς στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, για το γεγονός πως βρίσκεται σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Με σκληρή δουλειά όπως είπε θα προσπαθήσει να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν, ενώ εξέφρασε και τη σιγουριά του πως οι κυανόλευκοι όπως και πέρσι, έτσι και τη φετινή χρονιά θα δώσουν χαρές στον κόσμο της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Ονησίφορος Ρουσιάς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευλογημένος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε εμένα, τον πρόεδρο, τον προπονητή και όλη την οικογένεια της Ανόρθωσης.

Σκόπος μου είναι να συνεχίσω από εκεί που έμεινα την προηγούμενη σεζόν, με πολλά γκολ και αγωνιστικά λεπτά, ότι έκανα πέρσι θα προσπαθήσω να κάνω και στην φετινή χρονιά με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Οι οπαδοί να μείνουν κοντά στην ομάδα, να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα όπως και τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω ότι θα τους δώσεις και τη φετινή χρονιά η Ανόρθωση τις χαρές που χρειάζεται ο κόσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ