aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΡώτησαν για Μαρτίνες

Ρώτησαν για Μαρτίνες

Ο Νίκο Μαρτίνες δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, Γκενκ και Ζάλτσμπουργκ διερεύνησαν τις προϋποθέσεις απόκτησης του Αργεντινού, πρώην άσου της Ανόρθωσης.

Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ του συναδέλφου Βασίλη Τεμπέλη:

“Αν και η προετοιμασία του Ολυμπιακού δεν έχει ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα υπάρξει και τη φετινή σεζόν χώρος για τον 28χρονο μέσο, Νίκο Μαρτίνες, στο ρόστερ των “ερυθρολεύκων”. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αποδειχθεί, ο Αργεντινός θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Μάλιστα, το ίδιο συνέβη και την περυσινή περίοδο καθώς έπαιξε στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Η εξαιρετική χρονιά που έκανε στη Μεγαλόνησο δεν πέρασε απαρατήρητη από σχεδόν όλες τις κυπριακές ομάδες. Ωστόσο, είναι αδύνατον ότι αδυνατούν να πληρώσουν το συμβόλαιο που έχει ο Αργεντινός με τους “ερυθρολεύκους”.

Ενδιαφέρον, όμως, έχει προκύψει κι από το εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες τουSport24.gr, οι Γκενκ και Ζάλτσμπουργκ διερεύνησαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να αποκτηθεί. Η βελγική ομάδα θα αγωνιστεί στο Europa League της ερχόμενης σεζόν και η αυστριακή στα προκριματικά του Champions League. Πέραν των άνω δύο, για τον Αργεντινό φέρεται να ενδιαφέρθηκε και μια ομάδα του Ισραήλ.

Σε κάθε περίπτωση το μέλλον του Μαρτίνες αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ημέρες, με τον Ολυμπιακό και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αξιολογούν τις τελικές προτάσεις”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ