aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΡιζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, προσεχώς…

Ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, προσεχώς…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέχρι σήμερα το γεγονός ότι ο Χρήστος Πουλλαΐδης βρισκόταν στην κορυφή του διοικητικού σχήματος της Ανόρθωσης ενέπνεε ένα αίσθημα σιγουριάς. Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι έλεγαν ότι ο Πουλλαΐδης έχει το χρήμα για να ανταποκριθεί και γι’ αυτό δεν πλησίαζαν κοντά στην ομάδα, νιώθοντας την ασφάλεια της οικονομικής άνεσης της οικογένειας Πουλλαΐδη. Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν.

Η επικείμενη αποχώρηση του Πουλλαΐδη από τα διοικητικά της Ανόρθωσης ανοίγει μια καινούργια σελίδα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Φέρνει ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα θα φέρει και διαφοροποιήσεις πιθανότατα στη δομή της νέας διοίκησης. Μέχρι χθες δεν υπήρχε η επισημοποίηση πρόθεσης διεκδίκησης της προεδρίας και ανάληψης της διοίκησης από κάποιο μέλος ή συνδυασμό. Κάποιες κινήσεις όμως φαίνεται ότι γίνονται.

Ο κόσμος προτιμά νέα πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν εμπλακεί ξανά στα διοικητικά. Σίγουρα είναι δύσκολο να πάρει τη σκυτάλη μια διοίκηση στελεχωμένη εξ ολοκλήρου με νέα πρόσωπα, ενώ είναι αναγκαιότητα η άμεση εξεύρεση του νέου διοικητικού ηγέτη της Ανόρθωσης.

Την ερχόμενη Τετάρτη, στην εκλογική Γενική Συνέλευση της εταιρείας, θα ξεκαθαρίσουν αρκετά. Στις 27 Ιουνίου παίρνει σειρά η εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου, που ουσιαστικά πλέον έχει αναλάβει και το ποδοσφαιρικό τμήμα με την παραχώρηση του 51% από τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη. Βέβαια, η παραχώρηση του εν λόγω ποσοστού των μετοχών ισχύει για ένα χρόνο, όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση, όμως πιθανότατα αυτό να έχει γίνει περισσότερο για νομικούς σκοπούς.

Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή για την Ανόρθωση είναι να βγει πιο δυνατή μέσα από αυτή τη δοκιμασία. Να στηριχθεί στις δυνάμεις της και να ορθοποδήσει, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Οικονομικά ο σύλλογος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, όταν ανέλαβε την προεδρία ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Έγινε πολύ καλή δουλειά στο οικονομικό σκέλος και ο επόμενος πρόεδρος δεν θα έχει στην πλάτη του το τεράστιο φορτίο που σήκωσε ο Πουλλαΐδης όταν ανέλαβε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ