aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΡισβάνης: «Κάποιοι είχαμε κλάψει, εξαιρετική επιλογή»

Ρισβάνης: «Κάποιοι είχαμε κλάψει, εξαιρετική επιλογή»

Μέλι έσταξε για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο αμυντικός της Ανόρθωσης μίλησε στην ιστοσελίδα sportdog.gr για τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε τον πάγκο της ΑΕΚ Αθηνών. Ρισβάνης και Μιλόγεβιτς συνεργάστηκαν στον Πανιώνιο και ο Ελλαδίτης στόπερ της Κυρίας αποκάλυψε ότι ορισμένοι στο Σύλλογο έκλαψαν όταν αποχώρησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είχε έρθει μετά τον Ουζουνίδη στον Πανιώνιο και πραγματικά είχαμε κάνει τρομερή χρονιά μαζί του, βοήθησε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Το σημαντικό είναι ότι ακόμα και όσοι δεν έπαιζαν ήταν ευχαριστημένοι, μας είχε όλους ενωμένους και κοντά του. Είμαι χαρούμενος που ήμουν κοντά του, με βοήθησε πολύ».

Πώς ήταν στην προπόνηση; «Η προπόνηση του ήταν ευχάριστη, με τακτική και παιχνίδι, πάντα έκανε κάτι που άρεσε στους παίκτες. Ήταν ήρεμος άνθρωπος και με τον τρόπο του έδειχνε τι ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του και εκείνοι τον καταλάβαιναν».

Υπήρχε σύστημα που του άρεσε να παίζει; «Πίσω παίζαμε με 4 και είχαμε πάει πολύ καλά. Αλλά ο Μιλόγεβιτς είναι προπονητής που τα δουλεύει όλα και κοιτάζει τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Προφανώς στον σχηματισμό παίζει πάντα ρόλο και το υλικό που έχει για να διαχειριστεί».

Μπορεί να τα καταφέρει στην ΑΕΚ, που δεν είναι μόνο μεγάλη ομάδα με πίεση, αλλά βρίσκεται μακριά από τους τίτλους μετά το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει και φέτος η χρονιά της ήταν κακή; «Ο Μιλόγεβιτς είναι πολύ καλή επιλογή για την ομάδα, πήγε εκεί και θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθει, είμαι σίγουρος για αυτό. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει, ήταν σε μεγάλες ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, και έχει την ικανότητα να βγάλει το προσωπικό του στοιχείο στην ΑΕΚ. Και θα το βγάλει».

Τι περιμένεις να αλλάξει στην ΑΕΚ; «Δεν γνωρίζω την ομάδα, δεν είμαι μέσα στην ομάδα και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενωμενοι, θα γίνουν ένα και θα παίζουν κάθε παιχνίδι, θα κυνηγούν κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και θα είναι συγκεντρωμένοι. Θα είναι ομάδα που δεν θα τα παρατάει ποτέ».

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που θυμάσαι και βοηθάει στο να συνθέσουμε την εικόνα του στο προηγούμενο πέρασμά του από την Ελλάδα; «Αυτό που θυμάμαι και που το συζητούσαμε με τον κολλητό μου, τον Σιώπη, είναι ότι πριν από το τελευταίο ματς που ξέραμε ότι θα φύγει, μας φώναξε όλους στο ξενοδοχείο για ομιλία το βράδυ πριν από το παιχνίδι, και κάπου στα 10-15 άτομα πρέπει να είχαμε κλάψει κιόλας. Στον Πανιώνιο μας είχε κάνει ομάδα, σύνολο, ήμασταν ένα».

Να κλείσουμε με τα δικά σου νέα; «Είμαι καλά, μια χαρά, έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Υγεία να έχουμε και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Μιλόγεβιτς για τη συνεργασία που είχαμε. Ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα μαζί του, του εύχομαι να τα καταφέρει στην ΑΕΚ και θα τα καταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ