aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΡισβάνης για Ουάρντα: «Αυτός είναι ο πρώτος του στόχος - Αδικεί τον εαυτό του»

Ρισβάνης για Ουάρντα: «Αυτός είναι ο πρώτος του στόχος – Αδικεί τον εαυτό του»

Δηλώσεις στον Metropolis 95.5 παραχώρησε ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην πλέον συμπαίκτη του στην Ανόρθωση, Αμρ Ουάρντα. Σύμφωνα με τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό, ο Αιγύπτιος του είπε πως ως πρώτο στόχο για τη συνέχεια της καριέρας του έχει το εξωτερικό, ενώ τόνισε πως… αδικεί τον εαυτό του.

Οι σχετικές δηλώσεις του Σπύρου Ρισβάνη:

«Μπορεί να μην ξέρει… ούτε ο ίδιος που θα πάει. Δεν μπορώ να πω κάτι. Πάντως στην Κύπρο βγήκε MVP. Σίγουρα τον θέλουν όλες οι ομάδες στην Κύπρο. Θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό, αλλά δεν μπορείς να… βγάλεις άκρη. Νομίζω θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, αρκεί να βρει αυτό που θέλει και οικονομικά και σαν περιβάλλον. Αλλά εμένα μου είπε ότι πρώτος στόχος του είναι στο εξωτερικό.

Για μένα έκανε την ίδια χρονιά όπως τότε με τον Ατρόμητο όταν βγήκε MVP. Εχει ωριμάσει πιο πολύ πλέον στην συμπεριφορά του. Ξέρει να διαχειρίζεται τα νεύρα του. Παιχτικά τον ξέρουμε, αδικεί τον εαυτό του. Δουλεύει και στην προπόνηση και θα μπορούσε να αγωνίζεται σε καλό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Κάνει και άμυνα, κάνει τα πάντα. Μπορεί να παίξει στον Άρη, σίγουρα θα τον θέλουν. Εχει καλή σχέση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ίσως γι’ αυτό να το σκέφτεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ