aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ρεαλιστικός στόχος η απόκτηση Κατσαράβα – Περίπλοκη η κατάσταση με Κετσπάγια»

«Ρεαλιστικός στόχος η απόκτηση Κατσαράβα – Περίπλοκη η κατάσταση με Κετσπάγια»

Μετεγγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση ετοιμάζει η Ντιναμό Τιφλίδας. Τα Μέσα Ενημέρωσης της Γεωργίας καθημερινά σημειώνουν την πρόθεση της ομάδας για ηχηρό μπάσιμο στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Χθες, στα ΜΜΕ της Γεωργίας εμφανίστηκε το όνομα του Μουρτάζ Νταουσβίλι ως πιθανό για μετεγγραφή στην Ντιναμό, αν και στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν άγνοια για κάτι τέτοιο. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.ge σημειώνει ότι μεγάλος στόχος του προπονητή της Ντιναμό, Κάχα Τσχαντάτζε είναι ο Νίκα Κατσαράβα της Ανόρθωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Γεωργιανούς έχει σχεδόν αποφασιστεί πως θα αποχωρήσει από την Ανόρθωση τον Ιανουάριο ο πανύψηλος φορ.

«Ο επιθετικός που θέλει ο Κάχα Τσχαντάτζε στη Ντιναμό είναι ο επιθετικός της Ανόρθωσης Νίκα Κατσαράβα. Σε αυτή την περίπτωση, οι ελπίδες είναι πολύ πιο ρεαλιστικές. Η κατάσταση με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή και τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι περίπλοκη και έχει σχεδόν αποφασιστεί η αποχώρησή του στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ