aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάγιος στο «Goal.com.cy»: «Δεν το βλέπω έτσι, αλλά όπως λέω πάντα...»

Ράγιος στο «Goal.com.cy»: «Δεν το βλέπω έτσι, αλλά όπως λέω πάντα…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι δίχως την παραμικρή αμφιβολία ο ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα. Είναι μακράν ο κορυφαίος και έχει καταφέρει με τα γκολ, τις ασίστ του και την ηγετική του παρουσία (σχεδόν) σε κάθε παιχνίδι να ξεχωρίζει. Ο Ρούβεν Ράγιος μίλησε αποκλειστικά στο «Goal.com.cy» για το ματς που πέρασε με την ΑΕΛ, τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, τον κόσμο και φυσικά το σπουδαίο ντέρμπι που έρχεται με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πού εστίασε ο Κετσπάγια ενόψει Απόλλωνα

Ρούβεν, άλλη μία νίκη για την Ανόρθωση, αυτή τη φορά κερδίσατε την ΑΕΛ με 2-0.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για τη δουλειά που έκανε η ομάδα στο γήπεδο. Κερδίσαμε 2-0, πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό. Συνεχίζουμε να είμαστε σε καλό δρόμο, θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε τους αγώνες. Αυτό είναι το σημαντικό για μας».

Σκόραρες το 11ο σου γκολ, στην 11η φετινή σου συμμετοχή στο 11ο λεπτό του αγώνα.

«Δεν το βλέπω έτσι, αλλά όπως λέω πάντα, το πιο σημαντικό είναι να τα δίνουμε όλα για την ομάδα και αν έρθει κάποιο γκολ ή κάποια ασίστ θα με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο. Πρέπει να συνεχίσουμε το τι κάνουμε μέχρι στιγμής και ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε στο σωστό δρόμο».

Μετά από κάθε παιχνίδι που περνά, πιστεύεις ότι ο στόχος του πρωταθλήματος είναι όλο και πιο εφικτός;

«Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος για να μιλήσουμε για πρωτάθλημα. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό όπως τώρα και στα σίγουρα στο τέλος θα το παλέψουμε».

Το πιστεύετε όμως όλο και περισσότερο;

«Φυσικά, πρέπει να το πιστέψουμε. Όλοι το πιστεύουμε, το θέλουμε  και αυτό είναι που προσπαθούμε κάθε μέρα. Να βγάζουμε στις προπονήσεις τον καλύτερο μας εαυτό, να προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε κάποια πράγματα που πρέπει και να τα βγάλουμε στο γήπεδο καλύτερα».

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα είναι ιδιαίτερα και πολύ δύσκολα. Πώς το περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πάντα όποτε παίζουμε με τον Απόλλωνα είναι δύσκολα παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος της σεζόν τους κερδίσαμε, είδαμε ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, τον χαρακτήρα της ομάδας και πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Να διορθώσουμε αυτά που έχουμε να διορθώσουμε».

Αυτή τη σεζόν είναι κάπως διαφορετικά τα συναισθήματα που παίζετε σε γεμάτο σχεδόν γήπεδο;

«Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί για την ομάδα. Μας δίνουν δύναμη σε κάθε στιγμή και όταν η ομάδα τη χρειάζεται. Είναι μέρος της επιτυχίας και αυτοί. Όλοι πρέπει να τα δίνουν όλα. Από τους παίκτες, το προσωπικό, τη διοίκηση και τον κόσμο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε μαζί μας και θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Να δουλεύουμε σκληρά και να τους δίνουμε κίνητρα να υποστηρίζουν την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ