aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΡ-άγιος ο θεός, Ρ-άγιος ισχυρός!

Ρ-άγιος ο θεός, Ρ-άγιος ισχυρός!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το ερώτημα «πώς θα αναπληρωθεί το κενό του Νίκολας Μαρτίνες», απαντήθηκε για τους φίλους της Ανόρθωσης. Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Ρούβεν Ράγιος και αποτελεί το 8ο καλοκαιρινό απόκτημα της «Μεγάλης Κυρίας». Χθες, παρακολούθησε ιδίοις όμμασι το φιλικό με τον Άρη, ενώ στο ημίχρονο ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η απόκτησή του. Ακολούθησε η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των κυανόλευκων, για συνεργασία δύο ετών.

Ο Ισπανός επιτελικός είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης (2011-2013). Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια το όνομά του γράφτηκε αρκετές φορές στα ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, καθώς διετέλεσε στόχος του σε προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους.

Ατού του δημιουργικού μέσου από το Έλτσε, εκτός από τις οργανωτικές ικανότητές του, είναι η ευχέρεια στο σκοράρισμα και στις τελικές πάσες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον Αστέρα Τρίπολης και στη Μακάμπι Χάιφα, πιστώθηκε συνολικά 18 ασίστ.

Σε περίπτωση που βάλει την υπογραφή του, η Ανόρθωση θα γίνει ο 9ος σταθμός της καριέρας του. Άρχισε από την Έλτσε και ακολούθησαν οι Βιγιαχογιόσα, Μπαρσελόνα Β, Οριουέλα και Γέιδα, προτού πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί.

Οι εμφανίσεις του στη Γέιδα την περίοδο 2010-11, με 17 γκολ σε 31 συμμετοχές, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των Αρκάδων. Έτσι μετακόμισε στην Ελλάδα και για μία διετία ήταν σταθερά ανάμεσα στους καλύτερους του πρωταθλήματος. Κάτι που έφερε τη μετεγγραφή του στη Μακάμπι Χάιφα, στην οποία συνέχισε να εντυπωσιάζει.

Ένα σκληρό φάουλ εις βάρος του Ραφί Νταχάν της Μπνέι Γεχούντα, το οποίο χαρακτηρίστηκε «δολοφονικό», έκανε πολύ βαρύ το κλίμα γι’ αυτόν στο Ισραήλ. Έτσι, υποχρεώθηκε να φύγει και το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τη Σοσό. Στη γαλλική ομάδα είχε 12 συμμετοχές, ενώ στο τέλος της σεζόν αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ