aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Πυρά» στην ΚΟΠ: «Αν παίζαμε χθες με τον ΑΠΟΕΛ, θα είχαμε από -6 βαθμούς»

«Πυρά» στην ΚΟΠ: «Αν παίζαμε χθες με τον ΑΠΟΕΛ, θα είχαμε από -6 βαθμούς»

Στο πολύκροτο θέμα που προέκυψε με τον Φρανσίς Ουζόχο αναφέρθηκε ο μάνατζερ και πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα». Υπενθυμίζουμε πως ο Απόλλωνας έκανε κατήγγειλε την Ανόρθωση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο μεταξύ τους παιχνίδι λόγω παρατυπίες στο δελτίο υγείας του κίπερ, όπως υποστηρίζει η ομάδα της Λεμεσού.

Ο «Καραβίδας» στη συνέχεια αποκάλυψε και το εξής: «Πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα η Ομοσπονδία. Να σας πω κάτι που δεν θα το πιστεύατε; Χθες αν παιζόταν το παιχνίδι Δόξα- ΑΠΟΕΛ (σ.σ. ο αγώνας κυπέλλου που αναβλήθηκε) θα ήταν -6 στο ΑΠΟΕΛ και -6 στη Δόξα και αποκλεισμός από τον θεσμό. Η Ομοσπονδία μας είπε θα παίξετε την τάδε μέρα και μετά μας ενημέρωσε ότι άλλαξε η ημερομηνία. Το παιχνίδι ήταν ορισμένο πριν τις μετεγγραφές και θα τους βάζαμε να παίξουν. Σε δύο ώρες μας άλλαξαν το παιχνίδι. Μιλούσα με τον Πετρίδη και το λέγαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ