aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Πυρ και μανία» για την αθλιότητα κάποιων κλειστών γηπέδων

«Πυρ και μανία» για την αθλιότητα κάποιων κλειστών γηπέδων

«Πυρ και μανία» ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης για την αθλιότητα των κλειστών γηπέδων όπου διεξάγονται τα παιχνίδια της πετοσφαίρισης και της χειρόσφαιρισης. Σε ανακοίνωσή τους εκφράζονται με «καρφιά» κατά της Κυβέρνησης και τονίζουν πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την κάρτα φιλάθλου στα «κλειστά» αθλήματα, κάποια τμήματα θα κλείσουν.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε στην Κύπρο του 2019 όπου η παρΑΝΟμία βρίσκεται σε έξαρση και η απόκρυψη της παρατυπίας σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας δίνει και παίρνει. Ένα απ’ αυτά που την πληρώνει είναι και ο αθλητισμός. Δεν θα αναφερθούμε στο ποδόσφαιρο γιατί κάποιοι έχουν καταντήσει κουραστικοί και γραφικοί να βλέπουν πίσω από τις αλήθειες που τους γράφουμε, φτηνές δικαιολογίες ως προς το θέμα της ταυτότητας. Αν θέλουν να εθελοτυφλούν πραγματικά δεν μας καίγεται καρφί, εμείς δεν θα το κάνουμε.

Θα μιλήσουμε για τα κλειστά αθλήματα, τα οποία διεξάγονται ούτε μεταξύ συγγενών και φίλων αλλά μπροστά στο απόλυτο κενό. Αυτή την εβδομάδα αναβλήθηκαν 2 παιχνίδια του Σωματείου μας λόγω ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ των γηπέδων. Ένα του τμήματος Anorthosis Women’s Volleyball Team που θα διεξαγόταν σε ένα γυμνάσιο και ένα του τμήματος Anorthosis Famagusta Handball που θα γινόταν στο λύκειο του Στροβόλου.

Μάλιστα στα δύο αυτά “γήπεδα” για να μπει μέσα κάποιος να παρακολουθήσει την ομάδα του θα έπρεπε να έχει κάρτα οπαδού. Ναι καλά διαβάσατε, σε δύο γήπεδα που μπορεί να μην πληρούν καν τα κριτήρια να γίνετε το μάθημα της γυμναστικής τα πρωινά, εφαρμόζετε αυτή η ξεφτιλισμένη νομοθεσία. Αυτή η νομοθεσία που εφεύραν οι καρεκλοκένταυροι της βουλής νομιζόμενοι πως θα εξοντώσουν εμάς. Άτομα που δεν έχουν ιδέα τι θα πει γήπεδο, τι θα πει επιβίωση, δεν ξέρουν καν την ύπαρξη κάποιων αθλημάτων αποφάσισαν για όλους. Αυτοί βρήκαν και κάνουν, αφού κάποιοι τους ψηφίζουν και τους αναβαθμίζουν.

Αν τα Σωματεία μας, δεν ασχοληθούν άμεσα με το θέμα κάρτας στα κλειστά γήπεδα, τότε η φωτογραφία μας δεν θα είναι και τόσο μακρινή από την άμεση πραγματικότητα. Κλειστά τμήματα ή ακόμα και αθλήματα θα κλείσουν, και οι υπαίτιοι θα έχουν και όνομα και επίθετο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ