aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠΣΑΤ σε Τιμούρ: «Απόδειξε το, αλλιώς θα είσαι ένας κοινός συκοφάντης»

ΠΣΑΤ σε Τιμούρ: «Απόδειξε το, αλλιώς θα είσαι ένας κοινός συκοφάντης»

Η δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια για τους Έλληνες δημοσιογράφους πως «τους ταΐζουν ένα σουβλάκι και γράφουν ό,τι θέλουν», έφερε την αντίδραση του ΠΣΑΤ.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσής του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ζητά από τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ να αποδείξει όσα ανέφερε στη συνέντευξή του, εξηγώντας πως σε διαφορετική περίπτωση οφείλει να ανακαλέσει γιατί «αν δεν το πράξει, θα είναι ένας κοινός συκοφάντης και έτσι θα παραμείνει στη συνείδησή μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ: «Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή ποδοσφαίρου Τιμούρ Κετσπάγια, με αφορμή δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Κύπρου όπου και μίλησε με υποτιμητικές και προσβλητικές αναφορές για τους Έλληνες αθλητικούς συντάκτες. Ο κ. Κετσπάγια έχει μια δυνατότητα πλέον. Να παρουσιάσει τα στοιχεία που “υποστηρίζουν” τις απαράδεκτες δηλώσεις του, όσο το δυνατόν συντομότερο.

Διαφορετικά οφείλει να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους επαγγελματίες Έλληνες αθλητικούς συντάκτες, που σε χαλεπούς καιρούς διατηρούν σε υψηλό επίπεδο την αξιοπιστία και ευσυνειδησία τους. Αν δεν το πράξει, θα είναι ένας κοινός συκοφάντης και έτσι θα παραμείνει στη συνείδησή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ