aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΨάχνει για τον κουμανταδόρο

Ψάχνει για τον κουμανταδόρο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ξανά στο ψάξιμο για την εξεύρεση εκτελεστικού προέδρου βρίσκεται η Ανόρθωση. Ο Χρήστος Πουλλαΐδης θέλει να ορίσει σε αυτό το έμμισθο πόστο κάποιον ο οποίος θα μπορεί να κουμαντάρει το καράβι της «Κυρίας». Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Αμμοχώστου φαίνεται να έχει στη λίστα του διάφορα ονόματα υποψηφίων.

Ένα εξ αυτών είναι και του προπονητή και πρώην βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ο τελευταίος φέρεται να έχει προσεγγιστεί από τον Χρήστο Πουλλαΐδη, όμως δεν έχει γίνει καμία συνάντηση χθες, ούτε και υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εντός των ημερών.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης πάντως δεν φαίνεται για την ώρα να είναι ιδιαίτερα «ζεστός». Θα προτιμούσε να ηρεμήσει για μερικές μέρες, να δει αν θα παραμείνει στον χώρο της πολιτικής και στη συνέχεια θα εξετάσει τυχόν προτάσεις που θα του γίνουν. Στη λίστα του Χρήστου Πουλλαΐδη και των συνεργατών του υπάρχουν κι άλλα ονόματα για τη θέση του εκτελεστικού προέδρου.

Απ’ εκεί και πέρα, ο προγραμματισμός προχωρά, με τον Μπενίτο να αναλαμβάνει δράση. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο τεχνικός διευθυντής πιθανότατα θα έχει επαφές με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον όλων. Ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν, ώστε ο τεχνικός διευθυντής να προχωρήσει με την ενίσχυση στις θέσεις όπου χρειάζεται.

Στο συμβόλαιο των Σβεχλέν, Ορλάντι και Ντλοβού υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τις 31 Μαΐου. Αν η Ανόρθωση το ασκήσει τότε θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά. Κάτι που θα πρέπει να αποφασίσει πολύ σύντομα ο Μπενίτο.

Για τον Ορλάντι φημολογείται ότι έχει ήδη υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ και η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μόνο αν δεν ασκήσει την οψιόν που έχει στο συμβόλαιο του η Ανόρθωση. Θυμίζουμε ότι ο Κάλβο θα αποχωρήσει παρά το γεγονός ότι έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ