aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠροβληματίζει η περίπτωση Αγκιλάρ

Προβληματίζει η περίπτωση Αγκιλάρ

Η οπαδική ιστοσελίδα anorthosi24.net, με ρεπορτάζ της, κάνει αναφορά στην περίπτωση του Αλμπέρτο Αγκιλάρ, ο οποίος στάθηκε άτυχος.

Αναλυτικά: «Ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε δεύτερος χρονικά κατά τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, ήταν ο Αλμπέρτο Αγκιλάρ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στάθηκε άτυχος μιας και τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα με τον Άρη και έκτοτε δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που ακολούθησαν.

Εκεί που αναμέναμε να τον δούμε να αγωνίζεται απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, ο Ισπανός παρακολούθησε γι’ άλλο ένα παιχνίδι τους συμποδοσφαιριστές του από τον πάγκο. Για μια ομάδα που κτίζεται σχεδόν από το μηδέν και δεδομένου ότι ο Αγκιλάρ λογίζεται βασικός, η απουσία του από τους φιλικούς αγώνες είναι πλήγμα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Αντόνιο Πούτσε έχρισε τον Καλντερόν ως σέντερ μπακ σε όλα ανεξαιρέτως τα φιλικά, μιας και υπάρχει λειψανδρία. Τραυματίας είναι και ο Ερέρο ωστόσο αναμένεται ότι θα επανέλθει το Σάββατο απέναντι στον Ερμή, κάτι που ευχόμαστε και για τον Αγκιλάρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ