aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόβλημα με Λαβόρδε

Πρόβλημα με Λαβόρδε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ρικάρδο Λαβόρδε αποτέλεσε το μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού για την Ανόρθωση. Αν και θα μπορούσε κανείς να πει ότι η ιστορία Λαβόρδε δεν ήταν μόνο καλοκαιρινή υπόθεση, αφού τ’ όνομά του ακουγόταν σε όλες τις μετεγγραφικές περιόδους. Ο Κολομβιανός άργησε να υπογράψει και να συμφωνήσει με την «Κυρία».

Οι διαπραγματεύσεις ήταν χρονοβόρες με αποτέλεσμα να χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και να είναι ανέτοιμος να βοηθήσει άμεσα. Αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν στην «Κυρία» όταν έκαναν την υπέρβαση να τον αποκτήσουν. Και επειδή τώρα άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις, παρουσιάστηκε το πρώτο πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού. Ένα τράβηγμα θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα. Κάτι που δεν είναι πρωτόγνωρο μιας και ο Λαβόρδε δεν ακολούθησε τα πιο σημαντικά κομμάτια της προετοιμασίας και το ρίσκο είναι αυξημένο μέχρι να βρεθεί στον βαθμό ετοιμότητας που πρέπει.

Το στοίχημα τη δεδομένη στιγμή είναι να προλάβει την πρεμιέρα με αντίπαλο τη Δόξα. Για την ώρα είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει. Λογικά θα είναι στην αποστολή, αφού προς το τέλος της νέας εβδομάδας θα αρχίσει να μπαίνει στις προπονήσεις, όμως δεν αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν θέλουν να πιέσουν τον Κολομβιανό και προτιμούν να τον αφήσουν να δουλέψει και να φθάσει σιγά-σιγά στα επίπεδα που πρέπει. Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που αν βρει ρυθμό και δεν έχει τραυματισμούς, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό αποκτήθηκε και γι’ αυτό όλοι περιμένουν απ’ αυτόν το κάτι παραπάνω στη νέα σεζόν. Το πιο πιθανό είναι ότι θα χάσει το φιλικό με την ΑΕΛ στις 18 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ