aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠρόβλημα με Γιαννιώτα και ανορθωσιάτικες απώλειες

Πρόβλημα με Γιαννιώτα και ανορθωσιάτικες απώλειες

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στον ΑΠΟΕΛ, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα πολλά που προέκυψαν κατά το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γιαννιώτας στο 21′ του αγώνα με την Ανόρθωση πήγε να κοντρολάρει την μπάλα και τραυματίστηκε.

Αμέσως ο Ελλαδίτης ζήτησε αλλαγή και στο 24’ πήρε τη θέση του ο Νταβίδ Μπαράλ. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Γιαννιώτας θα είναι αμφίβολος ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, ενώ υπενθυμίζουμε πως τραυματίες είναι επίσης οι Γιώργος Μερκής και Γιώργος Εφραίμ. Συν τοις άλλοις, ο Ζίφκο Μιλάνοφ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και χάνει κι αυτός το ματς με την ΑΕΛ. Υπενθυμίζουμε πως ο Στάθης Αλωνεύτης ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Από εκεί και πέρα, λειψανδρία έως ένα βαθμό πάει να παρατηρηθεί στην Ανόρθωση ενόψει του προσεχούς ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αυτό διότι οι Αμπντουλαΐ Σιβού, Αϊράμ Καμπρέρα Μιγκέλ Καρλίτος (Καλό) και Γκάμπριελ Mόουρα, δέχθηκαν δεύτερη κίτρινη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και θα απουσιάσουν κόντρα στο «τριφύλλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ