aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠρόβαρε αλλαγές για την απόδραση

Πρόβαρε αλλαγές για την απόδραση

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Η επάνοδος των Σεού και Κολούνγκα έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό της Ανόρθωσης να προβάρει διαφορετικά σχήματα ενόψει του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Αντόνιο Πούτσε σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως δεν άφησε ενδείξεις, σε ποια απόφαση τείνει να καταλήξει.

Το μόνο βέβαιο είναι πως προσπάθησε να προετοιμάσει κατάλληλα όλους τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας πολύ δύσκολης αναμέτρησης, στην οποία θα κριθούν για την τακτική, τις αντοχές και το πόσο αποτελεσματικά θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Ο προπονητής έδειξε ότι προορίζει τον Νιγηριανό για το αρχικό σχήμα. Το ερώτημα είναι σε ποια θέση. Διότι μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος, ως δεξιός χαφ και ως αμυντικός. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Σεού στο χώρο του κέντρου, εάν ληφθεί υπόψη το ακόλουθο σκεπτικό: από τη στιγμή που ο Πούτσε δεν έκανε καμία αλλαγή στα μετόπισθεν, μετά τα τραγικά λάθη στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, δύσκολα θα ξηλώσει τη συγκεκριμένη αμυντική τετράδα (Γκάμπριελ, Αγιλάρ, Καλντερόν, Σάντος) μετά και το μηδέν παθητικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, μέχρι χθες οι κυανόλευκοι δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν μετά βεβαιότητας αν ο Καρλίτος θα ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του. Εάν δεν είναι έτοιμος για να κρατήσει φανέλα βασικού, υποψήφιοι για τα άκρα της επίθεσης είναι οι Κολούνγκα, Γκονσάλβες και Ράγιος, με όποιον «περισσέψει» να αγωνίζεται ως στήριγμα του φορ κορυφής Καμπρέρα.

Εκτός κι αν για λόγους τακτικής, ο Ισπανός τεχνικός θέσει σε εφαρμογή την πρόβα νούμερο δύο: να παρατάξει απέναντι στους κιτρινοπράσινους, τρεις μέσους ανασταλτικών καθηκόντων, τους Βίκτορ, Οικονομίδη και Σεού, σε μια τετράδα που θα συμπληρώνει ο Ράγιος. Με επιθετικό δίδυμο τους Κολούνγκα και Καμπρέρα ή έναν εξ αυτών παρέα με τον Γκονσάλβες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ