aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρωτοσέλιδο και έντονη φημολογία για τον Οκριασβίλι

Πρωτοσέλιδο και έντονη φημολογία για τον Οκριασβίλι

Το μάδημα της μαργαρίτας επικρατεί σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τορνίκε Οκριασβίλι. Η οπαδική ιστοσελίδα newspao.gr προ ημερών είχε δημοσιεύσει πληροφορίες ότι το όνομα του Γεωργιανού εξτρέμ προτάθηκε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι στο τραπέζι.

Στη Γεωργία, χθες (28/5) σημείωσαν ότι η Ελλάδα δεν είναι στις προτεραιότητες του τεχνίτη μεσοεπιθετικού, ενώ το Σάββατο (29/5) ο Οκριασβίλι είναι πρώτη μούρη στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «LiveSport». Πάντως, σημειώνεται πως η αποκάλυψη του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Οκριασβίλι έγινε από την Κύπρο.

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο ο Οκριασβίλι αποκάλυψε ότι έχει προτάσεις από Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Κορέα. Οι φήμες ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Κύπρου υπάρχουν εδώ και καιρό και σύντομα θα γνωρίζουμε την επιλογή του Γεωργιανού διεθνούς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα sport-fm.gr: «Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πιάσει και επίσημα δουλειά στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός θα βρεθεί για λίγες μέρες στην Κύπρο για να μαζέψει τα πράγματά του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Προτεραιότητα για τον έμπειρο προπονητή αποτελεί η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, να ξεχωρίσουν οι παίκτες που υπολογίζει και εκείνοι που πρέπει να αποδεσμευτούν ή να παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες, και στη συνέχεια οι όποιες προσθήκες γίνουν στο «τριφύλλι».

Χθες από την Κύπρο προέκυψε το όνομα του Τορνίκε Οκριασβίλι. Πρόκειται για τον Γεωργιανό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ανόρθωση, και φέτος είχε 21 συμμετοχές με 9 γκολ και 1 ασίστ.

Το βιογραφικό του δεν είναι αδιάφορο, αφού έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Κράσνονταρ, Γκενκ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και είναι 45 φορές διεθνής (με 12 γκολ).

Το μόνο σίγουρο πως από τη στιγμή που βρίσκεται ο Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα φτάσουν και άλλες προτάσεις από την Κύπρο, όμως προτεραιότητα είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά κα όχι απλώς για να γίνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ