aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Προτιμώ τον τούτον, παρά να μου δώκουν μούχτιν τον Μαρτίνες»

«Προτιμώ τον τούτον, παρά να μου δώκουν μούχτιν τον Μαρτίνες»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η αβεβαιότητα και τα ερωτηματικά όσον αφορά στον μέλλον του Ιράκλι Μαϊσουράντζε στην Ανόρθωση, αναγκάζουν τους υποστηρικτές της «Κυρίας» να τοποθετούνται συνεχώς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σε ραδιοφωνικές εκπομπές εκφέροντας -μάλιστα- γνώμη.

Ειδικά από τη στιγμή που ξεκάθαρη επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει (αν θα μείνει ή αν θα φύγει), είναι πέρα για πέρα λογικό ο καθένας να λέει δημόσια το… μακρύ και το κοντό του, με κάποιους να παίρνουν το θέμα ένα βήμα παρακάτω και να επικαλούνται δικές τους πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιο και το μέλλον του Μαϊσουράντζε.

Αυτό που είναι άξιο αναφοράς πάντως, είναι η… θύελλα λατρείας και υποστήριξης που τυγχάνει από όλους τους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου, ο Γεωργιανός μέσος. Και δικαιολογημένα θα λέγαμε, λαμβάνοντας υπόψη την αξία και το πάθος που επιδεικνύει στο γήπεδο, συγκριτικά με το γεγονός πως συγκαταλέγεται στους χαμηλόμισθους παίκτες της Ανόρθωσης.

«Η Ανόρθωση θέλει παίκτες – εργάτες και αυτή τη στιγμή μόνο ο Μαϊσουράντζε είναι τέτοιος. Έπρεπε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του πολύ πριν τα Χριστούγεννα», ακούστηκε από έναν ακροατή, ενώ κάποιος άλλος φαν του Γεωργιανού, είπε με εμφαντικό τρόπο: «Να παν ούλλοι στο καλό. Προτιμώ να δώκουν παραπάνω λεφτά και να κρατήσουν τον Μαϊσουράντζε, παρά να μείνει μούχτιν ο Μαρτίνες. Παίκτες που να θυμούνται να παίξουν μόνο και μόνο για να κερδίσουν νέο συμβόλαιο, εγώ εν τους θέλω στην Ανόρθωση».

Αρκετοί υποστηρίζουν πως ακόμη δεν έγινε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Μαϊσουράντζε. Άλλοι ότι έγινε πρόταση στην Ανόρθωση για ανανέωση με ελάχιστα αυξημένες απολαβές και η διοίκηση την απέρριψε και κάποιοι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι «κλειστός» εδώ και εβδομάδες στον ΑΠΟΕΛ.

Μερικοί υποστηρίζουν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής απέρριψε πρόταση της Ανόρθωσης με τις ίδιες απολαβές λέγοντας «επιθυμεί συμβόλαιο με καλύτερους όρους και να του εγγυηθεί από πλευράς διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας πως θα αγωνίζεται ως βασικός».

Αντιλαμβάνεστε ότι μόνο με τα πιο πάνω, επικρατεί ένας… μικρός χαμός σε σημείο που ούτε την κλισέ άποψη «η αλήθεια είναι κάπου στη μέση», δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποιος. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στους καθ’ ύλην αρμόδιους στην Ανόρθωση (στον τεχνικό διευθυντή Αλβέρτο Μπενίτο και στη διοίκηση).

Εάν οι δύο πλευρές επιθυμούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ανανεωθεί η συνεργασία τους, τότε θα… βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους, να κάνουν χειραψία και… τέλος καλό, όλα καλά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ