aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠροθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα

Προθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πρόταση ύψους 400.000 ευρώ χωρίς κανένα ποσοστό μεταπώλησης έφτασε στα γραφεία της Ανόρθωσης από την Αούστρια Βιέννης για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη. Η αυστριακή ομάδα έχει βάλει στο μάτι τον διεθνή Κύπριο μεσοαμυντικό εδώ και αρκετό καιρό, έχει καταθέσει προτάσεις κατά καιρούς και φαίνεται ότι κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

Η ρήτρα στο αναθεωρημένο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στις 600.000 ευρώ, όμως το γεγονός ότι υπάρχει διαφορά 200.000 δεν σημαίνει πολλά. Η Αούστρια έδωσε προθεσμία μέχρι απόψε στην Ανόρθωση για να απαντήσει αν αποδέχεται την πρόταση.

Στη νέα βελτιωμένη πρόταση που έχει κατατεθεί έχει προστεθεί και όρος, ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Αούστρια Βιέννης σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Ανόρθωση θα επωφεληθεί με επιπλέον ποσό ως μπόνους. Και το ποσό δεν είναι μικρό, καθώς ανέρχεται κοντά στις 100.000 ευρώ.

Σήμερα λοιπόν ο σύλλογος της Αμμοχώστου θα πάρει την οριστική του απόφαση κατά πόσο θα αποδεχθεί την πρόταση των Αυστριακών ή αν θα πει άλλο ένα «όχι» και θα κρατήσει τον Λαΐφη στο ρόστερ του. Η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ Τόρτσεν Φινκ τη Δευτέρα θα αρχίσει την προετοιμασία της και θέλει να ξέρει σύντομα την απόφαση των κυανολεύκων.

Μάλιστα, αν δεν «κλείσει» ο Λαΐφης, οι Αυστριακοί έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση, καθώς προχώρησαν σε προφορική συμφωνία με Αργεντινό σέντερ μπακ. Ο Λαΐφης, από την πλευρά του, θέλει πάρα πολύ να μετακομίσει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη προοπτική ανέλιξης, αλλά ταυτόχρονα και με πολύ καλύτερες οικονομικές απολαβές. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ