aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠροτεραιότητα στους ακραίους

Προτεραιότητα στους ακραίους

Όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα, anorthosis24.net, το βάρος του Μπενίτο θα πρέπει να δοθεί στην εξεύρεση δύο αρκετά ικανών ακραίων επιθετικών από τις τρεις διαθέσιμες θέσεις που απέμειναν για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 15 μη γηγενών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Αν είναι κάτι που στοίχισε περισσότερο από τα άλλα την περασμένη χρονιά ήταν η αδυναμία εξεύρεσης ποιοτικών, γρήγορων και ουσιαστικών ακραίων επιθετικών που θα έκαναν άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και θα έδιναν τις σωστές πάσες στους επιθετικούς για να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Πέρσι το καλοκαίρι και για ενάμιση μήνα περιμέναμε τον Αλβαρίνιο και τον πρόεδρο της Ποκόν να δεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης και να στείλει τον αριστερό ακραίο στην Κύπρο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα τα λάθη ήταν χειρότερα από αυτά του καλοκαιριού – ειδικά στην θέση του ακραίου επιθετικού – μιας και προτιμήθηκε η «φτηνή» λύση που στο τέλος ήταν ζημιά για την Ανόρθωση μιας και ο Μανζορό ήρθε, τα πήρε και έφυγε χωρίς να ακουμπήσει…

Έτσι, αναγκάστηκαν οι εκάστοτε προπονητές να ρίχνουν για ακράιους επιθετικούς ποδοσφαιριστές που η φυσική τους θέση είναι η κορυφή της επίθεσης όπως ο Μακρής, ο Ίσμα και ο Εντλοβού κάτι που δεν πρέπει να επανεμφανιστεί και φέτος.

Το βάρος του Μπενίτο θα πρέπει να δοθεί στην εξεύρεση 2 αρκετά ικανών ακραίων επιθετικών από τις 3 διαθέσιμες θέσεις που απέμειναν για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 15 μη γηγενών ποδοσφαιριστών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ