aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠρωταθλήτρια U13 Eagles η Ανόρθωση

Πρωταθλήτρια U13 Eagles η Ανόρθωση

Με το μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε σήμερα η χρονιά στο  Πρωτάθλημα U13 Eagles Grassroots ΠΟΑ. Το τρόπαιο κατέκτησε η Ανόρθωση (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) που νίκησε με 1-0 την Ομόνοια Λευκωσίας (Κλιμάκιο Λεμεσού) με γκολ του Πέτρου Πσχάλη στο πρώτο ημίχτονο.

Ο μεγάλος τελικός έγινε στο Στάδιο «Κερύνεια – Επιστροφή» στην παρουσία εκατοντάδων φίλων του ποδοσφαίρου. Στην ημιτελική φάση η Ομόνοια Λευκωσίας απέκλεισε με 5-0 Ακαδημία Ολυμπιακού Πειραιώς (κλιμάκιο Λεμεσού) και η Ανόρθωση με 3-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Στην προημιτελική φάση η Ανόρθωση Αμμοχώστου (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) απέκλεισε την Ακαδημία Ευθυμιάδη με 4-1 και η Ομόνοια Λευκωσίας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι την Ακαδημία Nuovo Calcio.

Όμορφες στιγμές στην απονομή των τροπαίων, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δίνουν παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς, και σεβασμού στον αντίπαλο. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πέσει η αυλαία στα Πρωταθλήματα Grassroos ΠΟΑ μετά από μια μεγάλη σεζόν που άρχισε τον Οκτώβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ