Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠρωταθλήτρια U13 Eagles η Ανόρθωση

Πρωταθλήτρια U13 Eagles η Ανόρθωση

Με το μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε σήμερα η χρονιά στο  Πρωτάθλημα U13 Eagles Grassroots ΠΟΑ. Το τρόπαιο κατέκτησε η Ανόρθωση (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) που νίκησε με 1-0 την Ομόνοια Λευκωσίας (Κλιμάκιο Λεμεσού) με γκολ του Πέτρου Πσχάλη στο πρώτο ημίχτονο.

Ο μεγάλος τελικός έγινε στο Στάδιο «Κερύνεια – Επιστροφή» στην παρουσία εκατοντάδων φίλων του ποδοσφαίρου. Στην ημιτελική φάση η Ομόνοια Λευκωσίας απέκλεισε με 5-0 Ακαδημία Ολυμπιακού Πειραιώς (κλιμάκιο Λεμεσού) και η Ανόρθωση με 3-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Στην προημιτελική φάση η Ανόρθωση Αμμοχώστου (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) απέκλεισε την Ακαδημία Ευθυμιάδη με 4-1 και η Ομόνοια Λευκωσίας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι την Ακαδημία Nuovo Calcio.

Όμορφες στιγμές στην απονομή των τροπαίων, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δίνουν παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς, και σεβασμού στον αντίπαλο. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πέσει η αυλαία στα Πρωταθλήματα Grassroos ΠΟΑ μετά από μια μεγάλη σεζόν που άρχισε τον Οκτώβριο.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ