aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρωταθλητής με την Ανόρθωση!»

«Πρωταθλητής με την Ανόρθωση!»

Αποκλειστικά οι πρώτες δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ έγιναν εδώ! Στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός μίλησε από την Αυστρία όπου βρίσκεται και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση, το τι ξέρει για τη νέα του ομάδα, τους στόχους του, αν ήταν εύκολη η απόφαση του να έρθει στην Κύπρο, ενώ θα στείλει μήνυμα στον κόσμο της «Κυρίας».

Αρχικό σχόλιο: «Είμαι στην Αυστρία, έκανα κάποια πράγματα για εμένα, επιστρέφω στην Κροατία και μετά θα πάρω τον δρόμο για την Κύπρο».

Τι γνωρίζεις για την Κύπρο: «Ξέρω πάρα πολλά. Έπαιζα κάποια χρόνια στην Ελλάδα, παρακολουθώ το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην αγωνίστηκα εδώ αλλά ξέω ότι ομάδες από την Κύπρο έπαιξα στο Γιουρόπα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μπορούσα να σας πω περισσότερα μετά από ένα χρόνο».

Αν ήταν εύκολη η απόφαση να έρθει στην Κύπρο: «Δεν ήταν κάτι που σκέφτηκα πολύ καιρό. Μέσα σε μία σύντομη συζήτηση με τον πρόεδρο τα συμφώνησα όλα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με την προσφορά του. Η σύντροφος μου είναι από την Ελλάδα και ήθελα να επιστρέψω κάπου κοντά στη χώρα της».

Ποιοι είναι στόχοι του στην Ανόρθωση: «Είδα κάποια παιχνίδια της Ανόρθωσης… καταλάθος και δεν ξέρω πολλά, αλλά θα μάθω πολλά στο μέλλον όταν θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Η περσινής σεζόν δεν κύλησε καλά για την ομάδα, αλλά ελπίζουμε ότι τα καλά θα έρθουν στη νέα σεζόν. Όποτε αλλάζω ομάδα θέλω να κερδίζω πάντα. Θέλω να κερδίσω τίτλους. Θέλω να είμαι πρωταθλητής να παλεύω σε κάθε παιχνίδι και να είμαι καλύτερος μέσα στο γήπεδο».

Για την παρουσία του σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και αν θα τον βοηθήσει: «Βεβαίως πριν έπαιξα στη Ρωσία που είναι μεγαλύτερη διαφορά από την Ελλάδα. Ήταν μεγάλη αλλαγή για εμένα. Πρώτα στον ΠΑΟΚ και μετά στον Παναθηναϊκό. Κατάλαβα την ποδοσφαιρική ζωή της Ελλάδας και τώρα θα καταλάβω και της Κύπρου. Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Τώρα ήμουν στην Ντιναμό, δεν είχαμε καλή χρονιά, ήρθαμε δεύτεροι. Δεν είναι τόσο παθιασμένος κόσμος όπως στην Ελλάδα και μου λείπει πολύ αυτό το πάθος».

Για κυπριακό πρωτάθλημα αν είναι το ίδιο με την Ελλάδα: Είναι περίπου το ίδιο. Από όσα είδα φυσικά από την τηλεόραση, είναι σχεδόν παρόμοιο. Το πόσο δυνατή είναι η λίγκα της Κύπρου θα το διαπιστώσω όταν έρθω εδώ.

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης: «Ελπίζω να έχω έναν καλό χρόνο με την Ανόρθωση. Άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό και δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσουν τα παιχνίδια. Πάντα θέλω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό, από αμυντικούς παίζουν πολλά ρόλο σε ένα παιχνίδι. Έρχομαι αύριο βράδυ στην Κύπρο».

Διαβάστε επίσης: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ Σίλντενφελντ στον Active!

Αυτή μάλιστα, είναι μετεγγραφή… αεροδρομίου!

Δουλεύει σκληρά ο Σίλντενφελντ

Τους προορίζουν για στυλοβάτες

To συμβόλαιο του Σίλντενφελντ

Η… sexy πρώην σύζυγος του Σίλντενφελντ! (pics)

Ο «Σίφο» επιβεβαιώνει: «Έρχομαι την Τετάρτη»!

Περιμένουν τον Σίντεφελντ την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο

Η Ελληνίδα σύντροφος του Σίλντενφελντ (pics)

Αυτό είναι «μπαμ»: Θετικός ο Σίλντενφελντ!

Πυροδοτεί «βόμβα» με τον Σίλντενφελντ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ